Sponsorgoals.nl

Uitnodiging discussieavond Meerjarenplan 2024

wo 19 feb-- anoniem --
Het jaar 2020 staat niet alleen in het teken van de Olympische Spelen in Tokyo maar is tevens het laatste jaar waarin we werken met het Meerjarenplan (MJP) Tokyo 2020. Om van het aankomende MJP, dat zal lopen tot Parijs 2024, een groot succes te maken hebben we jou nodig!

Kom naar de discussieavond in de sapjeskamer op woensdag 19 februari vanaf 20:00.


Op Gyas werken we sinds 2008 met een Meerjarenplan (MJP). Het MJP heeft een looptijd van 4 jaar, van Olympische spelen tot Olympische spelen, en wordt opgesteld door de Commissie voor Beleid (CvB). In het MJP staan de ambities die wij als verenging willen waarmaken om zo goed mogelijk aan de start van de volgende Olympische spelen te staan. Het geeft een richting aan de jaarplannen die elk bestuur opstelt en uitvoert.

Omdat 2020 in het teken staan van de Olympische spelen in Tokyo, is het voor ons alweer tijd om ook naar de Olympische spelen in Parijs van 2024 te kijken.

Om te weten waar we ons de komende 4 jaar op moeten richten organiseren we een discussie avond om jullie mening te horen. Dus, wil je graag meepraten over de toekomst van onze vereniging of wil je rustig eens kennismaken met de thema’s die spelen? Je bent van harte welkom op woensdag 19 februari 20:00 in de Sapjeskamer!

Wil je het huidige MJP zien? Dat kan je vinden op de site onder verenging à bestuur à Meerjarenplan.

Reacties

Extra gegevens