Gyas Winterwedstrijden

za 18 jan 2020-- anoniem --
Gezelligheid kent geen tijd! Na een maand van veel gezelligheid en eten; Sinterklaas, kerst en oud & nieuw, is het in januari weer tijd om te gaan roeien. Grijp deze kans aan om die paar extra december kilo's eraf te roeien. Op zaterdag 18 januari vindt de Gyas Winterwedstrijd plaats!
De wedstrijd zit in de ICE, dus de wedstrijd is verplicht voor eerstejaars.


Het is een wedstrijd van 1 kilometer, een prima voorbereiding voor de Gyas-Hunze race. Op deze dag wordt er geoefend op de doorstart en het roeien van een middel lange afstand. De Winterwedstrijd is een achtervolgingswedstrijd tussen de tweede en derde brug.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om de wedstrijd met gemixte teams te starten in het mix dubbeltwee veld en het mix C4+ veld (minimaal 2 vrouwen). Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld een keer met je coaches, stuurtjes, commissie, genootschap een wedstrijd te roeien? Geef je dan op voor dit veld.

Laat zien dat jullie nog steeds hard, of zelfs nog harder kunnen roeien dan ooit daarvoor! De wedstrijd is voor zowel eerste- als ouderejaars. De wedstrijd zit dit jaar in de ICE, dus de wedstrijd is verplicht voor eerstejaars. Ouderejaars kunnen zich opgeven via de inschrijflijst. De inschrijflijst voor de Winterwedstrijden is vanaf vandaag geopend, twijfel niet en geef je op! (De inschrijflijst sluit op 12 januari om 12.00 uur.)

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Robert Jansen (wedstrijdleiding@gyashunze.nl of 0629918976).

Reacties

Extra gegevens