ICE-wedstrijd I: KerstSpecial!

Lieve eerste- en ouderejaars!

Het is bijna zover! 12 december zal de epische ICE kerstspecial plaatsvinden! Over een afstand die gelijk is aan die van de afroei zullen jullie het tegen elkaar opnemen. Deze wedstrijd wordt in het donker gevaren! Het wordt natuurlijk ontzettend koud dus het is belangrijk dat niets anders dan een intens lelijke kersttrui wordt gedragen.


Jullie kunnen op Gyas verschillende consumpties nemen, die op het vlot gekocht kunnen worden. Dit wordt gestreept op je naam. Denk aan glühwein, warme chocomelk, broodjes knakworst en luxe tosti’s. Kom vooral langs om je lekker op te warmen bij de heaters met een warm kopje choco!

Je kan je inschrijven voor de BHM.

Zorg dat je je warm aankleedt! Denk aan thermo's en dikke geitenwollensokken.

Verder moeten jullie tijdens het roeien allemaal een wit shirt aan over jullie lelijke kersttrui, zoals bijvoorbeeld je Gyas shirt. Voor de boeg en stuur zijn reflecterende hesjes belangrijk, maar die regelen wij.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het regelen van een stuur.

Voor de rugnummers is een borg vereist, dit is minimaal €5!

Iedereen, ook de stuur, moet nuchter de boot instappen. Pas na de laatste wedstrijd van jullie ploeg kunnen glühwein, bier of andere pretvloeistoffen gehaald worden.

Je kunt ons (de ICE-commissie) herkennen aan onze zwarte jassen met op de achterkant een ICE-vogel en op de voorkant onze namen.


Na de wedstrijd zullen jullie warm onthaald worden in de sapjeskamer, waar er gelegenheid is tot chillings, stressman-pong en andere spelletjes. De aansluitende kerstborrel zal niet veel later volgen.


We zien jullie dan!


Kusjes van de ICE

Reacties

Extra gegevens