Sponsorgoals.nl

Te land ter zee en op het vlot met Bestuur Vellinga en beheer Veldkamp

do 04 jul 2019 16:00Ingeborg Veldkamp
Lieve Gyanen, op donderdag 4 en 11 juli zijn er nog twee borrels op Gyas! Aankomende donderdag, 4 juli, organiseren bestuur Vellinga en beheer Veldkamp de éen na laatste borrel met vooraf aan de TOETJES BHM een fantastische activiteit: ter land, ter zee en op het vlot op de beachclub de A.G.S.R.

Er zal een glijbaan worden gebouwd vanaf het platje, waar je met je band vanaf moet glijden, vervolgens naar het vlot moet zwemmen waar je van een lekker drankje kan genieten in de zon. De race begint om 16:30!
Kom voor deze speelde en zomerse Domibo naar Gyas om voor een van de laatste keren chillen met bestuur Vellinga en beheer Veldkamp. Schrijf je met een team van 4 in op de inschrijflijst, er zal een klein bedrag gestreept worden. Neem schoenen mee die nat mogen worden.

Daarnaast wordt op donderdag 11 juli de vlootschouw borrel georganiseerd, als afsluiting van de Vlootschouw! Wij hebben zin in onze laatste weken als bestuur en hopen velen van jullie nog op Gyas te zien! Liefs bestuur Vellinga en beheer Veldkamp.

Reacties

Extra gegevens