Solliciteer nu voor beheer Oud

za 08 - za 15 jun 2019Ingeborg Veldkamp
Beste Gyanen,

Twee weken geleden is met trots ons nieuwe bestuur gepresenteerd. Daarmee is ook onze nieuwe bhcom bekendgemaakt: Martijn Oud. Ook dit jaar zoeken we opvolgers die samen met de bhcom het reilen en zeilen in en om het bootenhuysch in goede banen leiden. We zijn opzoek naar een voorzitter, secretaris, voorzitter Huismeesters, voorzitter ExploCie, voorzitter KookCie, voorzitter BAM! en voorzitter MusiCie. Algemeen is het beheer verantwoordelijk voor de feesten, borrels en verschillende evenementen op het bootenhuysch. Daarnaast is het beheer ook verantwoordelijk voor de alledaagse bezigheden op de vereniging. Denk hierbij aan het organiseren van de vrijmibo’s, het sluiten van borrels, het coördineren van de schoonmaak, tappen op de ALV en het verzorgen van de voorraad. Verder kent elke functie specifieke taken, hieronder vind je een korte omschrijving;


Voorzitter Beheer
De voorzitter van het beheer is eindverantwoordelijk voor het beheer en haar actieplan. Verder is de voorzitter aanspreekpunt voor alle commissies en leden die het beheer rijk is en communiceert de voorzitter met de bhcom. Ook is de voorzitter verantwoordelijk voor de voorbereiding, het leiden van de vergaderingen en verantwoordelijk voor het goed verlopen van alle grote evenementen.

Secretaris
De secretaris is verantwoordelijk voor het notuleren van de vergaderingen, het beheren van de mail en is hoofd promotie van evenementen. Ook is de secretaris verantwoordelijk voor de kook en schoonmaakroosters tijdens de afroei en asopos-periode, de schoonmaakroosters voor de eerstejaars en tweedejaarsploegen en voor het indelen van de eerstejaarsploegen voor de gyas voor jou weken. Ook brengt de secretaris hiervan alle ploegen op de hoogte van hun taken. Verder werkt de secretaris het draaiboek bij.

Voorzitter Huismeesters
Verantwoordelijk voor het onderhoud van het bootenhuysch. Verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn het opstellen van de kluslijsten en agenda’s, het coördineren van het maandelijks 2 keer onderhoud plegen, innovatief denken over het verbeteren van het bootenhuysch en het onderhoudsplan waarborgen. Let op! De huismeesters vallen volgend jaar onder gespreide verantwoordelijkheid, ook onder de verantwoordelijkheid van Thomas Stuiver, de commissaris verbouwing/gebouw. Voor meer informatie kan je Thomas berichten.

Voorzitter ExploCie
Verantwoordelijk voor het tappen op borrels, feesten en activiteiten. Verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn het inplannen van tapshifts, het inplannen van de vergaderingen voor het hele jaar, het bijhouden van de streepresultaten, coördineren van de grote schoonmaak vier keer per jaar en het verzorgen van de voorraad (samen met de voorzitter van de KookCie).

Voorzitter KookCie
Verantwoordelijk voor de bootenhuysch maaltijden op maandag en donderdag, verantwoordelijk voor de maaltijden tijdens activiteiten en op kamp en eindverantwoordelijk voor de keuken. Verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn de inschrijflijst maken en online gooien, aanspreekpunt voor de commissie en zorgen voor een goede sfeer in de commissie, zorgen dat het hygiënebeleid wordt nageleefd, het schoonmaakbeleid onder de leden brengen en het verzorgen van de schoonmaak (samen met de voorzitter van de ExploCie).

Voorzitter BAM!
De voorzitter van de BAM! is verantwoordelijk voor de activiteiten en evenementen op het bootenhuysch. Denk hierbij aan de pubquiz, liftwedstrijd en de biercantus. Zit jij vol goede ideeën en wil jij samen met de rest van het beheer feesten organiseren en het bootenhuysch draaiende te houden, solliciteer dan!

Voorzitter MusiCie
Verantwoordelijk voor licht en geluid op het bootenhuysch. Verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn het zijn van een aanspreekpunt voor de commissie en zorgen voor een goede sfeer in de commissie, het inplannen van draaishifts voor borrels feesten en activiteiten.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief voor zaterdag 15 juni (martijnog96@gmail.com). Wees vrij om me aan te spreken of te appen (0629766554) voor meer informatie of een bak koffie!
De sollicitatie dagen: maandag 17 tot vrijdag 21

Groeten,
Martijn Oud

Voor meer informatie, klik hier.

Reacties

Extra gegevens