Bekendmaking kandidaatsbestuur Venema

do 23 mei 2019-- anoniem --
Lieve Gyanen,

Vol trots presenteer ik jullie het kandidaatsbestuur Venema!


Een periode van veel goede gesprekken, met een caffeïne gehalte in mijn bloed waar je ‘U’ tegen zegt, is tot een eind gekomen met als prachtig resultaat het kandidaatsbestuur Venema! Ik vind het mooi om te zien dat er veel geïnteresseerden waren en hoe er kennis en ervaringen zijn uitgewisseld met (oud-)bestuursleden. Bij deze wil ik iedereen enorm bedanken die mij heeft geholpen met het vormen van deze mooie groep. Ik zal ze even voorstellen:

Abactis: Bibian Bevers
Met de positieve en vrolijke houding die Bibian heeft en uitstraalt zal zij het contactpunt zijn voor de vereniging. Tijdens haar voorzitterschap bij de BAM! heeft zij geleerd duidelijk en gestructureerd te werk te gaan en zal mij daarin goed aanvullen.

Fiscus: Ross Talsma
Als voorzitter van dispuut Radikaal is Ross een enorm sociale vent met een erg relaxte houding. Binnen Gyas is hij actief geweest in de SKI100 en de BuiCie. Met een analytisch denkvermogen en gestructureerde werkwijze die hij vanuit zijn studierichting Accountancy and Controlling goed beheerst, zal Ross ervoor zorgen dat de financiën volgend jaar picobello op orde zijn.

Wedstrijdcommissaris: Déan Klimp
Van TopC4, toen EJZ’18, naar MGZ’19 en de wedstrijdcommissie, weet Déan alle in’s en out’s van de wedstrijdsectie. Hij is een man met hart voor de sport en de vereniging, die als wedstrijdcommissaris goed op zijn plek zit. Door zijn goede plan-skills zal hij ervoor zorgen dat de wedstrijdsectie volgend jaar van alle gemakken voorzien wordt.

Commissaris Extern: Isabelle Koopman
Deze meid met een oneindige portie enthousiasme zal dat volgend jaar inzetten om de contacten te onderhouden en uit te breiden. Haar ontzettend sociale houding en ervaring met commissies geven haar de juiste basis om volgend jaar lekkere deals binnen te slepen.

Competitie Commissaris: Frank Brals
Frank heeft in zijn vier jaar op de vereniging zich ingezet op veel manieren: competitieroeien, EJL’17, CIE400 en nu als coach van de EJLD’19. Wat hem kenmerkt is het enthousiasmeren van anderen in het roeien. Als fysiotherapeut in spé heeft hij een relaxte manier van omgang, die goed van pas zal komen in deze sociale functie.

Materiaal Commissaris: Joran Timmermans
In zijn twee jaar die hij hier rondloopt heeft Joran zich al onwijs veel ingezet op de vereniging op het gebied van roeien en commissies. Na een jaartje TopC4 in ploeg Turboot, is hij nu deel van het clubheren. Ik heb er alle vertrouwen in dat Joran ervoor zal zorgen dat de vloot er het hele jaar keurig bij ligt!

Bootenhuysch Commissaris: Martijn Oud
Deze relaxte man heeft niet veel borrels gemist in de vier jaar dat hij hier rondloopt. Martijn is altijd in voor een babbeltje en is ontzettend gedreven in wat hij doet. Deze gedrevenheid en sociale houding zullen goed van pas komen bij zijn functie als Bootenhuysch Commissaris.

Commissaris Gebouw: Thomas Stuiver
Het hart van druktemaker Thomas gaat sneller kloppen bij de verbouwingsplannen. Na actief te zijn geweest in verscheidene commissies is hij beland in de BouwCie, waar zijn liefde voor de verbouwing is ontstaan. Met zijn gigantische bak enthousiasme zal hij ervoor gaan zorgen dat het huidige bruikbaar blijft en dat het proces naar de verbouwing toe in goede banen wordt geleid.

Ik ben enorm trots op deze groep en kan niet wachten om met hen te beginnen!

Reacties

Jan Willem Snippe · vr 24 mei 2019 om 15:35
Mooi Groep !
Van harte gefeliciteerd en veel succes !

Extra gegevens