Geneesmiddelonderzoek

BAM! Liftweekend

De activiteit waar iedereen naar uit kijkt komt er weer aan: het grote BAM liftweekend '18. Denk jij goed te zijn in deadliften? Heb je een hekel aan trappen? Wil je je bewijzen tegenover je vrienden? Ga met ons mee op avontuur in het weekend van 12 tot en met 14 oktober. Wij hebben wederom gezorgd voor een epische bestemming in Europa, waar de nodige bieren en wijnen genuttigd kunnen worden. Hieronder een paar eisen en belangrijke informatie die belangrijk zijn voor deze activiteit:

- [UITERLIJKE vertrektijd op vrijdagochtend is 10.00 AM./b] Vanaf 07.00u AM is het mogelijk een envelop op Gyas bij de BAM te halen met daarin informatie voor de bestemming, kaarten en natuurlijk een bucket list voor onderweg.

-Je MOET op tijd weg kunnen vrijdagochtend. Wanneer je om 9 uur nog een tentamen hebt of een verplicht college, dan kun je helaas niet mee. Check dit dus goed!

- Inschrijvingen kunnen alleen Man - Man of Man - Vrouw. Dit voor de veiligheid tijdens het liften.

- INSCHRIJVING EN KOSTEN ZIJN BINDEND. CHECK JE AGENDA, BEL JE OUDERS, LEES JE MAANKAART EN DENK NOG EEN KEER GOED NA VOOR JE JE INSCHRIJFT!

- De kosten voor dit weekend zullen rond de €100,- per persoon liggen. BAM fixt een leuk restaurantje, het verblijf en de terugreiskosten in dit bedrag.

- LET OP: Mensen die selectie lopen kunnen waarschijnlijk niet mee. Een mogelijkheid is om het liftweekend te bespreken met een van je coaches. Doe dit voordat je je inschrijft!

Wij hebben er heeeeeel veel zin in en hopen jullie te verassen met een wederom fantastische en nieuwe stad om onveilig te maken.

De inschrijflijst zal morgen (dinsdag 18 sep) om 12:00 open gaan. Wees er snel bij!

Kusjes de BAM!

Reacties

Extra gegevens