Sponsorgoals.nl

WK roeien Plovdiv (Bulgarije)

Het wereldkampioenschap roeien is ondertussen al een paar dagen bezig. Onze 3 toppers (Marloes, Sophie en Ymkje) zullen namens Gyas aan de start liggen. Net als vorig jaar hebben zij zich zo goed mogelijk voorbereid in Italië voordat zij vertrokken naar Plovdiv (Bulgarije) waar de wereldkampioenschappen voor roeien plaatsvinden. Marloes & Ymkje zullen in de vrouwen acht starten en Sophie start in de vrouwen dubbelvier. Daarnaast is onze prof coach, Rogier, aanwezig om voor de KNRB filmpjes te maken over het toernooi. De KNRB plaats elke dag op hun Facebookpagina filmpjes waarin Rogier alles van het toernooi probeert vast te leggen.

Sophie mocht afgelopen zondag al het spits afbijten. In hun voorwedstrijd tegen Australië, Oekraïne, Roemenië en de Fransen lagen zij vanaf het eerste meetmoment eerste en gaven zij dit niet uit handen. Dit betekent dat zij donderdag om 11:48 aan de start zullen liggen van de halve finale.

Marloes en Ymkje mogen later aan de bak. Zij starten woensdag om 10:17 hun voorwedstrijd waar alleen de nummer 1 direct door gaat naar de finale. De overige ploegen worden doorverwezen naar de herkansing. Zij starten hun voorwedstrijd tegen Canada, Amerika en China.

Via de website van World Rowing kan je de wedstrijden live volgen. Vergeet niet de Facebookpagina van de KNRB te liken om de filmpjes van Rogier te kunnen zien.

Elke dag zullen er via de website en de Facebookpagina van Gyas updates worden gegeven over de resultaten van onze toppers! Daarnaast zal er elke dag roeien worden uitgezonden op de tv in de commissiekamer, dus kom gezellig langs en geniet van het beste roeien van de wereld!

Reacties