Aegir Lentesprint afgelast

De Aegir Lentesprintcommissie heeft zojuist officieel besloten om de wedstrijd in zijn geheel niet door te laten gaan vanwege de weersomstandigheden, zie onderstaande bericht. Het feest zal nog wel plaatsvinden, dus kom allemaal alsnog genieten van een biertje met je mede Gyanen op de Drafbaan! Had je je nog niet ingeschreven op de inschrijflijst voor het feest, niet getreurd, er zijn ook nog kaartjes te koop aan de deur voor 10,-. Omdat het feest nog gewoon doorgaat kunnen ze helaas geen geld terug geven op de al verkochte kaarten. Dit betekend dat iedereen die op de inschrijflijst stond nog wel gestreept zal worden voor 7.50. Wel mogen de kaarten doorverkocht worden. Dus mocht je zelf niet meer heen gaan, maar wel iemand anders vinden die in jouw plaats wil gaan, mail dan even naar competitie@gyas.nl met de naam van degene die officieel het kaartje heeft gekocht en de naam van degene die het kaartje overneemt. Dan zorg ik ervoor dat deze namen worden omgewisseld op de lijst. Hopelijk zie ik jullie allemaal zaterdag, doen we samen een biertje en laten we Aegir zien dat Gyanen toch echt het mooiste feestje kunnen bouwen!

Groningen, 15 maart 2018

Aan de deelnemers en belanghebbenden van de Bavaria Aegir Lentesprint

Afgelopen dagen heeft de Lentesprintcommissie de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten gehouden. Zojuist heeft zij de wedstrijdbaan bezocht en geconstateerd dat de verslechterende weersomstandigheden het onmogelijk maken het wedstrijdterrein op te bouwen en om dit weekend te roeien. Dit houdt in dat de wedstrijd niet zal plaatsvinden.

G.S.R. ‘Aegir’ heeft te allen tijde de veiligheid van de roeiers als hoogste prioriteit. Op dit moment is de wind al te hard om het water op te kunnen. De toenemende harde wind en de dalende temperatuur zorgen ervoor dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden dit weekend.

Ondanks dat de wedstrijd niet door zal gaan, vindt het feest nog steeds plaats. Daarnaast is het nog steeds mogelijk om op de camping te overnachten. Voor informatie hierover kan de website van het evenement worden geraadpleegd (www.aegirlentesprint.nl).

Voor meer informatie of vragen is het mogelijk om naar het bestuur te bellen (050-312 46 66). Bij geen gehoor kunt u bellen naar Mike Dijkhof (06-50570675) of Sten Hulsink (06-15652881)

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdorganisatie

Reacties

Extra gegevens