Borrel SABOOTAGE

do 21 dec 2017Anne-Margreet Vierhout
Deze week is het aan ons, van het lenteploegje SABOOTAGE, de taak om Gyas op z'n kop te zetten tijdens de borrel. Voor de wedstrijdroeiers is dit de laatste week om alcohol te kunnen drinken voor de intraining op zaterdag 23 december.

Deze borrel zullen wij organiseren met ingrediënten zoals, (veel) drank en eten, gezelligheid, liefde en natuurlijk jullie!


Om 20:00 zal er een heerlijke BHM klaar staan. Na het eten zullen we doorgaan met een avond gezellige (drank)spelletjes. Kom samen met je hele ploeg/dispuut/commissie/genootschap om zo ook meer mensen te leren kennen op Gyas! (Heb je een leuke spelletjes thuis liggen, schroom je niet om ze mee te nemen). Vervolgens zullen we de avond verder gaan met de borrel: Xmas edition! Kom allen in je meest kerstige outfit! Als kerstman, elfje, Rudolph of kerstboom. Of wil je toch liever nog één keer je kerstjurkje aantrekken? Leef je lekker uit!

Wij hopen er een gezellige en leuke avond van te maken. Een goede laatste borrel met je vrienden, voordat iedereen voor de kerstvakantie naar thuis thuis gaat! Tot op de borrel!

Liefs,
Anjo, Elina, Inge, Laura, Lisette, Melissa, Naomi en Desiree

Reacties

Extra gegevens