Knorresteijn Memorial Regatta

za 07 okt 2017Nadine Klimp
De Asopos/Argo periode gaat bijna beginnen en de tweede wedstrijd van de Najaarsbokaal komt eraan, de Knorrensteijn Memorial Regatta. Deze epische compowedstrijd met keerboei wordt verroeid in Enschede. Doe je mee aan de najaarsbokaal of heb je zin om op 7 oktober een los wedstrijdje te starten, lees dan snel verder!

De Knorrensteijn Memorial Regatta is de tweede wedstrijd van de Najaarsbokaal. Mocht je de Najaarsbokaal niet starten dan kan de wedstrijd ook los gestart worden, in een aantal uitgeschreven velden. Welke velden dit zijn, kun je zien op de inschrijflijst.

De Knorrensteijn Memorial Regatta wordt verroeid in Enschede bij Euros en bestaat uit een 4400m race met halverwege een keerboei. Dit betekent 2200m roeien, vol in de ankers en rondmaken, om vervolgens weer 2200m terug te roeien. Voor meer informatie over deze wedstrijd kan je kijken op: https://kmr.drv-euros.utwente.nl/

Heb je dus zin om aan deze wedstrijd mee te doen, schrijf je dan snel in! De inschrijflijst sluit zondag 1 oktober!!!
Als je ploeg al ingeschreven is voor de Najaarsbokaal en je deze wedstrijd wil starten, schrijf je desalniettemin ook in op deze inschrijflijst.

Reacties

Daphne Klerk · za 30 sep 2017 om 14:03

Extra gegevens