Selectiedag

vr 29 sepAfke Lageschaar
Wedstrijdroeien; Zes of zeven keer per week trainen, selecteren voor je plek in de boot, gezond leven,een topsporter zijn, circuittraining, je klokje omlaag trappen op de ergometer, leren hoe te roeien, leren hoe te trainen, leren hoe te studeren, als eerste op Gyas zijn, de mooiste en nieuwste boten gebruiken, beschikking hebben over het beste materiaal, sterker worden, lange halen maken, watervrij roeien, hard gaan, aangemoedigd worden door de hele vereniging, samen tot het uiterste gaan, een hechte band krijgen met je ploeg, een kans om de top te bereiken, een topjaar hebben en uiteindelijk samen een blik trekken.

Lijkt dit jou ook geweldig? Of ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de selectiedag op vrijdag 29 september!

De selectiedag bestaat uit de volgende onderdelen:

- Kort stukje roeien in een 8+
- 500m knallen op de ergometer
- Fysieke meting (lengte, etc.)
- Gesprekje met de coaches van een Eerstejaarswedstrijdploeg

Door deze onderdelen te doorlopen wordt getracht jouw eigenschappen als roeier en persoon zo volledig mogelijk in beeld te brengen. De dag verplicht je nog tot niets dus kom vooral langs om te ontdekken of het iets voor je is!

De hele dag zullen de coaches van de eerstejaarswedstrijdploegen van komend jaar aanwezig zijn. Het is dus een ideale kans in aanraking te komen met het wedstrijdroeien.

Op de selectiedag aanwezig zijn verplicht je natuurlijk niet tot het meedoen aan de selectieperiode. De selectiedag is een kennismakingsmoment met wedstrijdroeien en helpt je bij het beantwoorden van de vraag of wedstrijdroeien iets voor jou is.

Praktische zaken omtrent de selectiedag vrijdag:
Je doet mee met één van de drie blokken (Blok 1: 9.00-11.30, Blok 2: 12.00-14.30, Blok 3: 15.00-17.30), op de inschrijflijst geef je aan tijdens welke blokken je kunt. Als je echt niet kunt tijdens alle blokken, stuur dan een mailtje naar wedstrijd@gyas.nl zodat we een ander moment kunnen plannen. Vrijdagavond wordt de uitslag telefonisch aan je doorgegeven. Inschrijven is mogelijk tot donderdag 28 september 12 uur. Daarna zal aan iedereen bekend worden gemaakt wanneer je wordt verwacht en wat je mee moet nemen.

Als je deelneemt aan de SVP hoef je je hier niet in te schrijven, de selectiedag is hier al onderdeel van.

Reacties

Extra gegevens