Solliciteer nu voor Beheer Vierhout

wo 14 jun 2017Job Lanting
Het einde van het jaar komt steeds dichterbij voor Bestuur Janssen. Ook Beheer Lanting begint al langzaam het einde te zien van hun beheersjaar. Maar waar een einde is, is ook een begin van iets nieuws. En dat is de zoektocht naar het aankomende Beheer: Beheer Vierhout.

Het Beheer bestaat uit de volgende zes functies: bar, keuken, borrels/activiteiten, Bootenhuysch onderhoud, muziek en de roeifunctie. Vanuit het Beheer werk je samen met de Bootenhuysch Commissaris om alles wat er op Gyas gebeurt soepel te laten verlopen. Gezamenlijk zorg je voor een zo optimaal mogelijke ledenbinding en integratie van verschillende jaarlagen, commissies, disputen, competitie- en wedstrijdroeiers. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt binnen Gyas, verbondenheid voelt met Gyas en zich verantwoordelijk voelt naar Gyas. Het Beheer kan je zien als een commissie waar je meer tijd en energie aan kwijt bent dan andere commissies. In het Beheer krijg je meer verantwoordelijkheid naar je commissie toe en ondersteun je het bestuur waar mogelijk. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor je eigen commissie, maar je bent ook gezamenlijk verantwoordelijk voor de sociale integratie binnen Gyas en het Bootenhuysch. Als Beheer verzinnen en organiseren wij activiteiten en dingen die hiermee te maken hebben. Zo zullen we dit jaar bijvoorbeeld weer bezig gaan met de Middelkamp-bokaal en de Diësweek. Naast de gezelligheid en vergaderingen met je eigen commissie wordt er ook eens in de twee weken vergaderd met het Beheer en de Bootenhuysch Commissaris. Wat niet kan ontbreken, is er het jaarlijks terugkerende Beheersweekend en Beherenborrel! Korte omschrijving van de verschillende functies in het Beheer waar je voor kunt solliciteren: 

Bar/ExploCie
Als voorzitter van de ExploCie organiseer en leid je vergaderingen voor de ExploCie, maak je taproosters en zorg je dat alles in goede banen verloopt, zowel voor als achter de bar. Daarnaast zal je de statistieken bijhouden m.b.t. getapte biertjes, het streeppercentage en de omzet van een donderdagavond. Lijkt het je wat om voorzitter te worden van de taphelden van Gyas? Solliciteer dan nu voor ExploCie voorzitter!

Keuken/KookCie
Als je voorzitter wordt van de KookCie is je hoofdtaak; het soepel laten verlopen van alle BHM's. Ook volgend jaar zullen er maandag en donderdag weer heerlijke maaltijden moeten worden geserveerd. Verder ben je verantwoordelijk voor de vergaderingen en alles wat met de keuken te maken heeft. Dus zou je graag de chef willen zijn die de honger stilt van je mede-Gyanen met jouw overheerlijke maaltijden? Solliciteer dan nu voor voorzitter van de KookCie!

Borrels & activiteiten/BAM!
Als voorzitten van de BAM zorg je samen met je commissie voor alle borrels en gezellige activiteiten. Denk hierbij aan het fantastische Vaute Veesd, Gyas-Hunze feest en nog veel meer. Maar ook activiteiten als een Pubquiz, een maandagavond spelletjes avond en een liftwedstrijd. Zit jij vol goede ideeën over nieuwe en mooie activiteiten die echte klassiekers kunnen worden op Gyas? Solliciteer dan nu voor de functie als voorzitter van de BAM!

Bootenhuysch onderhoud/Huismeesters
Deze functie is opgezet met het doel om ons mooie Bootenhuysch in optimale staat te houden. Hierbij kun je denken aan allerlei klussen die gedaan moeten worden, van kleine tot grote reparaties en zaken om het Bootenhuysch zo mooi mogelijk te maken. Je hebt een groep handige en creatieve mensen binnen je commissie om dit soort projecten mee uit te voeren. Er zullen volgend jaar de nodige klusavonden worden gepland waar kleine/grote reparaties aan het Bootenhuysch gedaan worden of waar je mankementen herstelt. Lijkt het jou leuk om dit te organiseren en om te zorgen dat Gyas in optimale staat blijft? Solliciteer dan nu naar voorzitter van de Huismeesters!

Audiovisuele technologie/ Musicie
Als Musicie voorzitter ben jij verantwoordelijk voor het audiovisuele aspect op Gyas. Ook bij het organiseren van de grote feesten die Gyas organiseert, zoals: het Loodsfeest en de Gyas-Hunze zul jij verantwoordelijk zijn voor het geluid en de lichten. Het is een pré om interesse te hebben in audiovisuele technologie. Heb je leuke ideeën en zie jij jezelf hierin terug?! Solliciteer dan nu voor voorzitter van de MusiCie!

Wedstrijd/roeifunctie
Als 'Wedstrijd' van het Beheer ben je mede verantwoordelijk om te werken aan de integratie tussen de wedstrijdroeiers en competitieroeiers. Jij zult dus samen met het Beheer ludieke activiteiten bedenken en organiseren die dit kunnen bewerkstelligen. Enkele voorbeelden zijn de wedstrijd TOTO en de bus naar de Varsity. Naast deze taken zul je algemeen lid zijn van het Beheer en dus ook helpen de algemene taken uit te voeren. In de zomer zullen we gezamenlijk deze functie nog meer vorm geven, door samen te brainstormen over ludieke activiteiten en het uitvoeren hiervan. Voor deze functie is het een pré om wedstrijdervaring te hebben. 

Zie jij jezelf terug in 1 van deze functies, heb je zin om een jaar actief bezig te gaan met Gyas, verantwoordelijkheid te dragen voor je commissie en samen met je beheersgenoten en met mij er een top jaar van te maken?! Solliciteer dan nu voor Beheer Vierhout! Je kan solliciteren voor het Beheer door een mail met motivatie en functie voorkeur voor het Beheer te sturen naar annemargreet.vierhout@live.nl. Eventuele leuke/vernieuwende ideeën voor jou functie of het beheer in het algemeen mogen natuurlijk ook in deze mail naar voren komen. De deadline voor de sollicitaties is woensdag 14 juni 21:00. Voor vragen of opmerkingen kan je mij (Anne-Margreet Vierhout) altijd bellen. mailen of aanspreken.

Reacties

Eduard Martini · zo 04 jun 2017 om 22:34
Doen!
Tobias de Pagter · zo 04 jun 2017 om 22:57
Beheer supermooi!
Daniel van den Boogaard · wo 14 jun 2017 om 20:32
Fakking mooi beheer!!

Extra gegevens