Bekendmaking van Kandidaatsbestuur Buschman

Bastiaan Buschman
Graag stel ik aan jullie voor: Kandidaatsbestuur Buschman

Een paar weken geleden begon de eerste echte taak voor mij, het samenstellen van een bestuur. Het praten met al die Gyanen die geïnteresseerd waren om een bestuursjaar te doen was een hele leuke eerste ervaring. Na veel koffie, waardoor ik bijna elke koffietent in de stad van binnen heb gezien, en een paar bier werd het tijd om de echte sollicitaties te houden. Uiteindelijk is het gelukt om een super toffe groep samen te stellen en hier zal ik ze even voorstellen:

Abactis: Marit Bouwman
Haar super energieke en open houding zal aankomend jaar heel erg van pas komen. In dat jaar zal ze mij ondersteunen op de punten waar ik slecht in ben en een bom van energie kunnen leveren in het bestuurshok. Alle zaken van contact in de vereniging zal via deze super sociale dame gaan lopen.

Fiscus: Niek Duintjer
Niek had tijdens ons koffiegesprek een plan, en dat was voor de functie Fiscus solliciteren. Tijdens het gesprek kwam al naar boven dat hij uiterst geschikt was voor de functie door ervaring als het Fiscaat en zijn studie Economics. Hij zal al goed voorbereid beginnen aan de overdracht, en zal Gyas financieel op rolletjes laten lopen.

Wedstrijd Commissaris: Afke Lageschaar
Afke heeft zelf al genoeg ervaring in het wedstrijdroeien door na een jaar wedstrijdroeien bij de EJD er zelfs voor te kiezen om het jaar erop het in de vorm van coachen bij de dames door te zetten. Volgend jaar zal ze het centrale aanspreekpunt zijn voor al het wedstrijdroeien en zal dit zeker kunnen bieden.

Commissaris Extern: Joris Oosterveld
Deze jonge ondernemer die naast zijn serieuze momenten ook altijd open staat voor alles wat er op hem afkomt heeft de perfecte combinatie van gezelligheid en het zakelijke om de functie goed uit te voeren. Aankomend jaar zal hij alle contacten gaan onderhouden en Gyas zelf ook verder helpen.

Competitie Commissaris: Nadine Klimp
Nadine zal volgend jaar het meest in contact staan met alle het competitieroeien. De combinatie van haar open instelling en haar ervaring binnen de CompetiCie en het organiseren van de Gyas-Hunze is een hele goede voorbereiding voor het goed uitvoeren van haar functie.

Bootenhuysch Commissaris: Anne-Margreet Vierhout
Haar ervaring binnen de ExploCie en haar super drukke agenda die ze nu al hanteert is de perfecte combinatie voor al het sociale wat er volgend jaar op haar af zal komen. Ze staat vaak tot het laatst op de borrel, is niet beroerd om wat meer te doen en staat de volgende dag ook weer met een glimlach naast haar bed.

Materiaal Commissaris: Job Luchies
Het is eindelijk tijd om de grote onbekende materiaal commissaris bekend te maken! Deze handige knuffelbeer zal aankomend jaar alles rondom het materiaal op handen nemen en heeft de volste motivatie om de fijnste kneepjes van het vak te leren. Job zijn nuchtere, gezellige en open houding zal de groep zeker ten goede komen en ik kijk nu al uit om met deze groep volgend jaar aan de slag te gaan!

Reacties

Ben Oegema · vr 02 jun 2017 om 09:38
Gefeliciteerd allemaal! Maak er een mooi jaar van!
Marijke Kloosterziel · vr 02 jun 2017 om 12:19
Gefeliciteerd! En heel erg veel plezier komend jaar!
Jan Bant · zo 04 jun 2017 om 13:14
Vuig hoor, succes!
-- anoniem -- · di 06 jun 2017 om 07:31
Gefeliciteerd! Maak er een mooi jaar van.

Extra gegevens