Inschrijflijst coachen lente afroei

ma 20 mrt 2017Janneke Meijer
De lente introductieperiode komt er weer bijna aan, en om deze succesvol te laten verlopen zijn we opnieuw op zoek naar enthousiaste helden die zich tijdens de open roeimiddagen en de introductieperiode willen inzetten.

Dit jaar zullen degenen die als coach ingedeeld worden verplicht zijn om te helpen op de open roeimiddagen. Wil je alleen helpen op de open roeimiddag en geen coach worden, dan kan dat ook en kun je je daarvoor later op een andere inschrijflijst inschrijven.

Mocht je ingedeeld worden als coach, dan gaan wij ervan uit dat je aanwezig bent op een van de open roeimiddagen die plaatsvinden op 20 en 21 Maart!

Wil je samen met iemand coachen, dan hoeft maar één van jullie tweetal zich in te schrijven en vergeet daarbij niet om ook van de tweede persoon zijn/haar beschikbaarheid door te geven!

Let op! Als je alleen wilt helpen op de open roeimiddagen en geen coach wilt worden, kan je je binnenkort op een andere inschrijflijst inschrijven.

Mocht je meer vragen hebben, stuur gerust een mailtje naar lenteintroductie@gyas.nl of een appje naar Jesper (0639183340), Leonie (0622885592) of Mathijs (0625126800)!

Reacties

Extra gegevens