Heimweek woensdag: Spelletjesavond!

wo 22 feb 2017 20:00Sarah de Lange
Wat is statistisch gezien de straat uit Monopoly waar de meeste mensen op terecht komen? Wie gooide als laatste een 9-darter op een wereldkampioenschap? Welke hoofdstad heeft de zelfde naam als een bekende variant op beerpong? Bij welk spel zorgt ‘pepperoni pizza’ voor 1000 vlees? Wie is de meest defensieve en egocentrische RISK speler uit de vijf laatste Praesides? Welke oud-bondscoach van het Nederlands Elftal is ooit wereldkampioen klaverjassen geworden? In welk jaar werd de allereerste Mario Kart uitgebracht? Wat is gemiddelde eindworp tijden het Mexxen?

Dit zouden zomaar acht vragen uit de nu al legendarische HEIMWEEK pubquiz van maandag kunnen zijn, maar helaas. Op woensdag in de HEIMWEEK is het namelijk tijd voor de BESTUUR LOOMANS HEIMWEEK SPELLETJESAVOND!. Kom gezellig onder het genot van een (speciaal)biertje een spel naar jouw keuze spelen op de A.Q.S.F. met je ploeg, dispuut, genootschap of commissie!!!

De winnaar van deze grandioze avond wint een geweldig bestuur Loomans bordspel!

Reacties

Daniel van den Boogaard · za 11 feb 2017 om 13:11
Baal je er ook zo van dat bestuur Ja(n)ssen zijn naam niet eer aan doet? In de HEIMWEEK ben je elk moment van harte uitgenodigd om bestuur Loomans uit te dagen voor een potje jassen!
Geert Hemminga · wo 22 feb 2017 om 18:09
Wie heeft er gister gewonnen met risk?

Extra gegevens