Competitie trainingsweekend

Ben jij een fanatieke competitieroeier, eerstejaars of ouderejaars? Wil je met je ploeg eens een weekend intensief trainen en dat eens ergens anders doen dan op het Noord-Willems Kanaal? Word je gek van het geraas van de snelweg waardoor je je coach niet meer hoort? Wil je als voorbereiding op de Head leren hoe jij je ploeg perfect door de hoerenbocht stuurt? Wil je even helemaal één worden met je ploeg? Dan is het trainingsweekend op 17, 18 en 19 februari daarvoor dé ideale gelegenheid!

Met de CompetiCie organiseer ik in het weekend van 17, 18 en 19 februari het trainingsweekend voor (ouderejaars) competitieroeiers (dus ook de clubploegen). Het weekend duurt van vrijdagmiddag, wanneer er al een mogelijkheid is om te trainen, tot en met zondagmiddag.

We mogen net als in voorgaande jaren slapen in de soos van Skoll, in hun mooie grote bootenhuysch gelegen aan de Amstel. Roeien op dit brede doch bochtige water is een goede voorbereiding op de Heineken en de Head, zeker ook voor stuurtjes. Het weekend is een combinatie van meerdere keren per dag serieus trainen onder leiding van je eigen coaches en lekker chillen, spelletjes spelen en eten in de soos van Skoll. Neem je Scrabbel en Mens Erger Je Niet dus mee!

We proberen een spar te organiseren met Skoll voor de eerstejaars- en clubboten of op een andere manier te zorgen voor wat integratie, bijvoorbeeld door samen te gaan eten.

Als je vragen, tips op opmerkingen hebt kun je mij (Tjitske) benaderen via competitie@gyas.nl of spreek me aan op Gyas.

Je schrijft je in door alle mensen die meegaan apart op de inschrijflijst in te schrijven. Geef hierbij aan bij welke ploeg de persoon hoort en of het om een roeier, coach of stuur gaat. Let op: de inschrijving is bindend voor iedere persoon die is opgegeven. Dit is in verband met het doorgeven van de aantallen aan Skoll. Tot vrijdag 10 februari is de inschrijflijst geopend.

De kosten voor dit weekend worden maximaal 40 euro per persoon, inclusief slaapplek, boottransport en eten.

Reacties

Extra gegevens