Meerjarenplan-ALV

wo 07 dec 2016 20:00Janneke Meijer
Woensdag 7 december worden jullie weer allemaal verwacht op de algemene leden vergadering. De ALV is op Gyas het hoogste beslissingsorgaan. Dit keer wordt er o.a. een besluit genomen over het Meerjarenplan, nieuwe vlotten en een iOS app. Lees hier meer over de aanstaande ALV.

Meerjarenplan:
Op Gyas werken we sinds 2008 met een Meerjarenplan (MJP). In een Meerjarenplan staat beschreven wat de doelen en ambities zijn voor de komende vier jaar. Aan de hand van dit meerjarenplan gaan wij, bestuur Janssen, en de komende drie besturen onze jaarplannen schrijven. Op de ALV wordt het MJP gepresenteerd. Lees hier het MJP 2020

iOS Gyas app:
Veel Gyas leden maken gebruik van de Gyas app. Helaas is er nu alleen een app voor Android. Op de ALV wordt een voorstel gedaan om ook een app voor iOS te ontwikkelen, zodat meer Gyanen de Gyas app kunnen gebruiken.

Vlotten:
Elk jaar gebruiken we onze ‘oude vlotten’ tijdens de Gyas-Hunze wedstrijd, tijdens de KEI week en dit jaar ook bij de Noord Willems Regatta. Deze vlotten liggen nu onder het Bootenhuysch en zijn dringend aan vervanging toe. Op de ALV wordt een voorstel gedaan over mogelijk vervanging van deze vlotten.

Reacties

Extra gegevens