Ploegbekendmaking

di 15 nov 2016Janneke Meijer
Lieve eerstejaars,

Donderdag 10 november is het zover: de ploegbekendmaking! Om jou met je nieuwe ploeg te vereeuwigen in de almanak, willen graag van alle eerstejaars ploegen uiterlijk 15 november een foto ontvangen.


Om het jullie wat makkelijker te maken hebben wij samen met de FotoCie een fotomoment georganiseerd. Op donderdag 10 november zal er tussen de BHM en de ploegbekendmaking de gelegenheid zijn om op Gyas een mooie foto te laten maken van je ploeg, die vervolgens in de almanak komt. Hiervoor wordt slechts €10,- per ploeg gestreept. Laat één persoon van je nieuwe ploeg zich inschrijven op de inschrijflijst, en je hoort van ons hoe laat je donderdag waar verwacht wordt.

Daarnaast staat zoals jullie misschien wel hebben gezien, de inschrijflijst voor quotes al een tijdje open. Aan al het moois komt helaas een einde, dus ook aan deze inschrijflijst en wel op 10 november. Dus verzamel de laatste gênante en mooie quotes en vul ze in op de inschrijflijst, zodat ze nog in de almanak kunnen worden geplaatst!

Liefs van de AlmanakCie'

Reacties

Extra gegevens