BAM! Rubber Boat Race

Lieve Gyanen,

Na weken van intensief contact met de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB) is er dan uiteindelijk besloten de tweede editie van de Rubber Boatrace, tegenwoordig in één adem genoemd met de befaamde race tussen Cambridge en Oxford, niet te laten plaats vinden op het azuurblauwe water van de Rotsee in ons aller Luzern, zelfs niet op de schuimende Copacabana in Rio bij de Olympische Spelen, maarrrrr op ons eigen Noord-Willemskanaal!


De BAM! kan het nog steeds niet geloven, maar het is dus weer gelukt om de wereldberoemde Rubber Boatrace naar Gyas te halen!! Op 30 JUNI vanaf 16:00 UUR zal het festijn wederom losbarsten.

De race werkt als volgt: je schrijft je in met een team van vier mensen. Twee beginnen aan de korte kant van het vlot, terwijl de andere twee bij het wisselpunt staan op een ander vlot bij het platje. Twee teams strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk bij het wisselpunt te komen, waar de andere twee klaarstaande spelers de boot in springen om weer terug te gaan naar de korte kant van het vlot. Als extraatje dit jaar mag je als team je creativiteit los laten en met een eigen peddel of voorbewegingsmechanisme komen! Harm van der Wal (Bh-com van vorig jaar) en Reinier Schoute (Mat-com van vorig-jaar) besloten bijvoorbeeld met bezems aan de slag te gaan.

Bij het vlot zal de Musicie sappige deuntjes uit de boxen laten knallen en de Explocie zal de goudgele biertjes rijkelijk laten vloeien!

Om het nog gekker te maken: 'S avonds organiseren Capita Adt Pontem en de Belastingdienst de zoveelste editie van de legendarische schuimparty! Komt dus allen op 30 juni vanaf 16:00 naar Gyas en beleef deze legendarische dag, middag, avond en nacht!

Reacties

Extra gegevens