Sponsorgoals.nl

Ouderejaars competitie bokalen

Het competitieseizoen komt er eindelijk weer aan! Van februari tot en met juni kunnen er door ouderejaars competitieroeiers weer verschillende wedstrijden geroeid worden. Natuurlijk vallen deze wedstrijden binnen allerlei bokalen!

Voor de meeste ouderejaarsploegen geldt dat ik al contact gehad heb met de ploegvoorzitter of ze weten dat dat deze week gaat gebeuren. In dat geval mag je je alvast op deze lijst inschrijven, maar je kunt ook mijn telefoontje afwachten. Deze lijst is specifiek bedoeld voor de mensen die ik misschien over het hoofd heb gezien, maar wel graag een bokaal willen gaan starten.

Je kunt je met je ploeg inschrijven voor de B4+ (ouderejaars C4+) bokaal, de 4+ (gladde vier) bokaal, de 4* (dubbelvier) bokaal, de 2x (dubbeltwee) bokaal, de Mix 2x bokaal, de skiffbokaal, de 2- (tweezonder) bokaal of de kruithuisbokaal voor club achten.

Daarnaast heeft Okeanos dit jaar de Okeanos Sprintbokaal uitgebreid, nu voor ouderejaars C4+, B4+, 4+, 4* en 8+. Dit is echt een aanrader voor ploegen die minder fanatiek zijn of gewoon erg goed zijn in sprinten.

Als je een bokaal wilt starten moet je je in elk geval vóór donderdag 26 februari inschrijven.

Voor vragen kan je contact opnemen met Ben Vader (competitie@gyas.nl).

Extra gegevens

di 17 feb 23:40