Sponsorgoals.nl

De Knorrensteijn Memorial Regatta

De Asoposperiode is in volle gang en de tweede wedstrijd van de Najaarsbokaal komt eraan, de Knorrensteijn Memorial Regatta. Deze epische compowedstrijd met keerboei wordt verroeid in Enschede. Doe je mee aan de najaarsbokaal of heb je zin om op 11 oktober een los wedstrijdje te starten, lees dan snel verder!

De Knorrensteijn Memorial Regatta is de tweede wedstrijd van de Najaarsbokaal. De Najaarsbokaal kan gestart worden in een C4+ of 4+. Daarnaast kun je de wedstrijd ook los starten, in een aantal uitgeschreven velden. Welke velden dit zijn, kun je zien op de inschrijflijst.

De Knorrensteijn Memorial Regatta wordt verroeid in Enschede bij Euros en bestaat uit een 4400m race met halverwege een keerboei. Dit betekent 2200m roeien, vol in de ankers en rondmaken, om vervolgens weer 2200m terug te roeien. De Najaarsbokaal is te starten in een C4+ of 4+. Daarnaast kun je de wedstrijd ook los starten. Mocht je in de buurt willen slapen, dan biedt Euros slaapplekken aan. Als je hiervan gebruik wil maken, spreek mij (Ben) dan even aan op Gyas of stuur een mailtje naar competitie@gyas.nl.

Heb je dus zin om aan deze wedstrijd mee te doen, schrijf je dan snel in! Als je ploeg al ingeschreven is voor de Najaarsbokaal en je deze wedstrijd wil starten, schrijf je desalniettemin ook in op deze inschrijflijst.

Reacties