SRG

za 28 apr 2012Vreneli Boerlage
Dit jaar zal op zaterdag 28 april de Studenten Roeiregatta Groningen verroeid worden op de roeibaan in Harkstede. De SRG wordt georganiseerd door Gyas in samenwerking met Aegir en wordt jaarlijks bezocht door meer dan 1000 eerste- en ouderejaarsroeiers uit heel Nederland.

De SRG maakt deel uit van de NOOC C4+ competitie; daarnaast is er een mooie selectie gemaakt van andere nummers die gestart kunnen worden.

Om de SRG tot een groot succes te maken, heeft de commissie jouw hulp nodig. Op de dag van de wedstrijd zijn er mensen nodig die helpen bij de meldtafel, achter de bar en op de vlotten. Daarnaast zijn we op zoek naar slaapplaatsen voor alle roeiers die naar het noorden afreizen en hier graag willen overnachten. Voor het aanbieden van een slaapplek verdien je 5 euro per persoon per nacht! Zowel voor de medewerkers als voor de slaapplaatsen staat een inschrijflijst online. Schrijf je in en help ons om deze mooie wedstrijd te laten slagen.

Op de SRG roeien alle ploegen een voorwedstrijd van 1000 meter, waarna finales zullen plaatsvinden, ook over 1000 meter. De SRG maakt deel uit van de NOOC C4+ competitie, de Chris Heuvelman B4+ bokaal en de Gyas Noord-Willems 2-bokaal. Naast deze bokalen kan er nog gestart worden in de 8+ of het hoofdnummer: de Mix8+!

De volgende velden zijn uitgeschreven:

DOnerv C4+
HOnerv C4+
D B4+
H B4+
DCl 8+
HCl 8+
Mix 8+
H 2-
D 2-

Schrijf je voor donderdag 19 april in op de inschrijflijst en kom op zaterdag 28 aprili naar Harkstede! Kijk voor meer informatie op de website www.roeiregattagroningen.nl.

Het SRG-feest vindt dit jaar plaats in de loods op Gyas op zaterdag 28 april. Het wordt een enorm groots feest, waarbij de loods zal worden omgebouwd tot een heuse Heineken en Sonnema tempel. Laat zien hoe wij feesten in Groningen en kom op deze epische avond die je niet wil missen!

Reacties

Maarten Hardenberg · wo 18 apr 2012 om 15:04
'Like' de Facebook pagina van de SRG voor updates over de wedstrijd!
BillyGAH · zo 27 aug 2017 om 15:19
wh0cd160301 <a href=http://buycitalopram.shop/>buy citalopram</a> <a href=http://triamterene.zone/>triamterene</a> <a href=http://buybenicar.shop/>article source</a>