Outingen plannen komende periode

Maarten Traas
Na de laatste persconferentie hebben wij besloten om afstand te doen van het blokkenschema voor de vertrektijden. Iedereen mag voortaan vanaf elke zaterdag maximaal een week vooruit outingen inplannen, voor wedstrijdcoaches geldt dat ze vanaf vrijdag een week vooruit mogen plannen. Hier is voor gekozen omdat de wedstrijdselectie nu ook in de vrije vloot roeit, hiermee krijgen zij de kans om hun trainingen te kunnen draaien zonder onnodig veel blokken en boten in te schrijven. Op deze manier kan de hele vereniging hun trainingen blijven draaien.

De veranderingen:
- Outingen die verder dan een week vooruit gepland zijn zullen worden verwijderd.
- Vanaf elke zaterdag mag je outingen inschrijven voor de week erop (maandag t/m zondag).
- Op zaterdag worden dus alle tijdslots vrijgegeven en dan is het inschrijven zoals normaal; wie zich het eerste inschrijft heeft een plek. Je mag natuurlijk altijd boten inschrijven voor de huidige week.

Komt er iets niet helemaal lekker uit in het botenboek qua trainingstijden of denk je dat er iets niet helemaal klopt? Bericht eerst de gene in kwestie waarmee je dit probleem zou kunnen oplossen, vaak is door wat te schuiven veel mogelijk. Gun elkaar daarnaast ook de trainingen, het is al lang mooi dat we als Gyas nog kunnen roeien.

Kom je ergens echt niet uit of heb je vragen/ opmerkingen, dan kan je altijd terecht bij Emma (praeses@gyas.nl) of Maarten (competitie@gyas.nl).