Sponsorgoals.nl

Coronavirus

-- anoniem --
Update 12-3-2020 21:00

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van de regering hebben wij besloten enkele maatregelen te nemen. Vanaf heden worden alle bijeenkomsten van Gyas tot nader bericht afgelast. Denk aan borrels, vergaderingen en activiteiten.

Voor Groningen gelden nu de regels die tot aan vandaag alleen voor Brabant golden. Vermijd grote groepen en beperk je sociale contacten. Wij raden af om ploma’s, dispuutsavonden en commissieavonden/-vergaderingen door te laten gaan.

Wij volgen adviezen van de KNRB, RUG, Hanze en RIVM. Aan de hand van die adviezen nemen wij een beslissing of het roeien doorgang kan blijven vinden. Om verdere verspreiding te voorkomen is het alleen toegestaan om eigen materiaal te gebruiken. Al het gedeelde materiaal mag niet gebruikt worden. Hieronder valt de vrije vloot, het krachthonk en de ergometers. Alleen trainingen op het water in eigen boot zijn dus toegestaan. Gyas is open om te trainen, niet om te douchen en voor gezelligheid. De kleedkamers zijn dan ook gesloten. Zodra we meer weten zullen we jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.