tanken in je tanktop (OCC infoavond)

ma 27 jun 20:00

Nieuws

DOP

Beste (toekomstige) ouderejaars!
na een mooi eerste seizoen staat het volgende seizoen al voor de deur! Jullie mogen de C4 eindelijk inruilen voor een gladde boot! In het najaar zal de OCC de doorstart ouderejaars periode (DOP) organiseren voor iedereen die verder wil met roeien na het eerste jaar, dus niet alleen voor tweedejaars maar ook voor derde, vierde en vijfdejaars!
Heb je nu in je huidige competitie ploeg genoeg mensen om samen wedstrijden te starten in gladde nummers? Doe dan mee aan de najaarsbokaal! Je kan kiezen in welk boottype je wedstrijden start, dit kan in een skiff, dubbeltwee, dubbelvier, gladde vier of ervaren C4+
De najaarsbokaal verschilt met inschrijven van de onervaren C4+ bokaal. Je betaalt maar 10,- euro inschrijfgeld en je mag 150% van het aantal roeiers aanmelden voor de bokaal (dus 6 mensen voor een viertje). Van deze zes mensen moeten er altijd twee in de boot zitten tijdens de wedstrijd, je mag dus steeds andere invallers zoeken. Daarnaast mag je een wedstrijd missen die jullie niet zo goed uitkomt. Het is dus veel minder streng dan de eerstejaars onervaren c4+ bokaal.
Naast de Najaarsbokaal kun je ook meedoen aan de vrije aanmeldingen van de DOP. Heb je in jouw competitieploeg nu niet genoeg roeiers die graag samen door willen roeien? Of wil je graag een ander boottype proberen? Dan is de vrije aanmelding precies wat voor jou!

In de vrije aanmelding helpt de OCC je met het vinden van een nieuwe ploeg om samen de winter door te komen en het ouderejaarsroeien in alle volle glorie mee te maken.

In het najaar zul je met vaste trainingstijden, activiteiten, twee wedstrijden in Nederlend en een aantal sparren in Groningen lekker roeien met je ploeg. Je kan dus een nieuwe ploeg vormen om samen te gaan roeien in het boottype wat jullie allemaal leuk lijkt.
De inschrijflijsten staan nu online!

Extra gegevens

Naar het overzichtvr 27 mei 20:30