Speeddaten (alleen lente-leden)

ma 21 mrt 2022 20:30

Nieuws

Lenteleden Speeddaten

Lieve Lente leden,

Jullie eerste kennismaking met je afroeiploeg zit er net op, misschien heb je zelfs al een eerste outing gehad, en je eerste Gyas-jaar is nu begonnen. De komende periode zal je veel gezelligeavondjes beleven met je afroeiploeg, maar het is natuurlijk ook erg leuk om nog meer andere lente leden te leren kennen, om zo de basis te leggen voor je verdere roei/coach/zuipcarrière!
Met speeddaten hoef je geen ellenlange gesprekken te voeren over iemands favoriete one direction lid, een lievelingsbarbecuesaus of een vakantie naar Friesland, nee, keiharde snelle discussies over lebbers, roeien, feesten en nog veel meer. Kan je nooit onderwerpen verzinnen om het over te hebben? Geen probleem! De BAM (de activiteitencommissie) denkt voor jou en per plek zal een kaart klaarliggen met een sappige vraag.

Dus grijp je kans, schrijf je in en train je kaakspieren, want maandag is dé kans om jouw Gyascirkel uit te breiden. Schrijf je dus snel in en ontmoet een hele hoop nieuwe mensen onder het genot van een heerlijk biertje!
We beginnen op 21 maart om 20:30 uur in de sapjes, inloop vanaf 20:00!
Ook zal er een klein bedrag worden gestreept.

Kusjes van de BAM!

Extra gegevens

Naar het overzichtdi 08 mrt 13:41