Raceroei Regatta

za 30 apr - zo 01 mei 2022

Nieuws

Voorbeschouwing Raceroeiregatta

Gyas is aankomend weekend weer op een 2 kilometer baan te vinden en dit keer in het altijd mooie rotterdam. Zij startten dit weekend namelijk de Raceroeiregatta! Voorheen was dit de Damen, in de wedstrijdwereld bekend van de gratis massages en pastasalades. Of dit dit weekend, zonder hun vertrouwde hoofdsponsor, weer voor elkaar krijgen blijft de vraag.

De middengroep vrouwen starten in de vier zonder samen met Pippa van Eeegir, de lichte dames leggen een dubbel en skiff in het water. De ejld ligt, na een mooie race vorige week, dit weekend met de dubbel 4 aan de start.

De mannen zullen de Vier zonder en de Vier met starten en een deel van de ouderejaars zijn ook weer van de partij. Erik start in de skiff, en thijs heeft een dubbel partner gevonden uit Delft. De zware mannen, fit en wel, gaan een gooi doen naar de winst en klassementpunten proberen te scoren.

Ook Stefan, die vorige week nog de strijd aanging met zijn dubbelpartner, gaat weer samen de krachten bundelen met max. Hij zal dit weekend ook nog starten in de acht en de skiff en gaat dus 6 keer de baan over!

Wij wensen iedereen aankomend weekend heel veel succes!

Extra gegevens

Naar het overzichtwo 27 apr 12:36