(mogelijke) heropening Gyas

za 26 jun 2021 22:00

Nieuws

Hulpgroep Heropening

Lieve leden,

We zoeken mensen die in de hulpgroep heropening willen!

Begin 2020 kroop het coronavirus langzaam ons land in, voor we het wisten was op donderdag 5 maart onze laatste borrel. Niemand had toen verwacht dat we zo lang zouden moeten wachten tot we weer samen in een volle sapjeskamer zouden staan. Nu lijkt er na 473 dagen licht aan het einde van de tunnel.

Belangrijk: er is nog geen groen licht vanuit de gemeente, dus er is nog niets 100% zeker! Maar: de voorbereidingen om vanaf zaterdag 26 juni 2021 de ‘heropeningsweek’ van Gyas te organiseren zijn begonnen! We hebben het dan over weer echte borrels zonder 1.5 meter. Natuurlijk zal dit met toegangsbewijzen en volgens de regels van Rijksoverheid gaan.

De precieze indeling van deze week en inschrijflijsten zullen volgen, houd de app, site, Facebook en Instagram in de gaten. Het inplannen van testen op testenvoortoegang.nl kun je wel alvast doen.

Wat we wel weten is dat er waarschijnlijk extra handen nodig zijn voor: opbouw, afbouw, muntenverkoop, controle bij de ingang, etc. Wil jij wat terugdoen voor de vereniging en het medemogelijk maken om iedereen weer welkom te heten de borrels? Schrijf je dan in! Samen steken we dan de handen uit de mouwen!

Extra gegevens

Naar het overzichtma 21 jun 17:02