Koninklijke Holland Beker

za 26 - zo 27 jun 2021

Nieuws

Nabeschouwing Holland Beker

Afgelopen weekend werd er hard geroeid door Gyas op de Koninklijke Holland Beker op de Bosbaan. De roeiers hebben lang getraind voor dit moment en (met de nodige maatregelen en test-stress) waren erop gebrand om aan de rest van Nederland te laten zien dat er in Groningen hard geroeid word. Gyas is daarmee ook 2 nationale titels rijker, Ties Talsma werd Nederlands kampioen in de 4- (en behaalde daarmee zijn SA status!) en Stefan Slagter kon ook deze titel bijschrijven in de lichte mannen 4x. Ook mocht Marloes Oldenburg zich winnares van het zilver noemen in de Ladies Trophy.

Helpen op de Holland Beker!

Aankomend weekend is de Koninklijke Holland Beker op de Bosbaan. De eerste grote wedstrijd waar we weer bij kunnen zijn! Skøll organiseert de Holland Beker en heeft jullie nodig voor de organisatie.

Dus kom naar Amsterdam dit weekend en steek je handen uit de mouwen! Via deze link kan je je aanmelden voor een shift. Er zijn verschillende shifts, zo kun je mee op de reddingsboot, flaneren langs de baan, of helpen op het vlot. Je hoeft totaal geen wedstrijdervaring te hebben, iedereen is welkom!

Kom onze toppers van Gyas aanmoedigen dit weekend!

Extra gegevens