Beheer Drentschen

do 13 sep 2018 17:30
Ware afroeikiddo's, leden en ander gespuis,

13 September is het zo ver; we gaan vroeg pieken voor kamp! Deze dag zal beginnen met een prachtige 'vriendschappelijke' demonstratiewedstrijd Drentschen tussen herendispuut Radikaal en -genootschap Kamer 1 (17:30). Tijdens deze wedstrijd kunnen de proefleden de fijne kneepjes van het vak afkijken om vervolgens zelf hun allereerste pot te spelen in onze arena op het welbekende grasveldje naast Gyas. De inschrijflijst hiervoor is inmiddels geopend. Vervolgens staat een welbekende patattafel BHM (ook inschrijven) op de planning om een goede bodem te leggen voor een inmiddels terugkomend fenomeen op Gyas: De gender in de blender (begint om 21:30)!

Laat de innerlijke Conchita Würst in je los en gooi geheel volgens moderne maatschappelijke standaard je gehele gender in de blender. Niet verkleed gaan is pas voor lul lopen.

Kusje, 't beheer

Nieuws

Beheer Drentschen en Gender in de blender borrel

Ware afroeikiddo's, leden en ander gespuis,

13 September is het zo ver; we gaan vroeg pieken voor kamp! Deze dag zal beginnen met een prachtige 'vriendschappelijke' demonstratiewedstrijd Drentschen tussen herendispuut Radikaal en -genootschap Kamer 1 (17:30).

Extra gegevens

Naar het overzichtdi 04 sep 18:04