LIK open roeimiddag 1

ma 19 mrt 2018

Nieuws

Interesse coachkaders lenteperiode

De lenteperiode komt er weer bijna aan, en om deze succesvol te laten verlopen zijn we opnieuw op zoek naar enthousiaste helden die zich tijdens de open roeimiddagen en de introductieperiode willen inzetten.

Dit jaar pakken we het iets anders aan wat betreft wie welke taak krijgt. Dit jaar zullen degenen die als coach ingedeeld worden verplicht zijn om te helpen op de open roeimiddagen. Mocht je ingedeeld worden als coach, dan gaan wij er ook van uit dat je aanwezig bent op een van de open roeimiddagen. Deze vinden plaatsen op 19 en 20 maart.

Wil je samen met iemand coachen, dan hoeft maar één van jullie tweetal zich in te schrijven en vergeet daarbij niet om ook van de tweede persoon zijn/haar beschikbaarheid door te geven! Je kan je zowel als tweetal als alleen opgeven.

Inschrijflijst helpen open roeimiddagen 19 en 20 maart

Nog even en de lente-introductieperiode staat alweer voor de deur! Om deze succesvol te laten verlopen zijn we op zoek naar enthousiaste helden die zich tijdens de open roeimiddagen in willen zetten!

Zin om potentiele nieuwe leden rond te leiden, een boot te sturen of voor te slaan en Gyas van haar
beste kant te laten zien? Schrijf je dan nu in op de inschrijflijst!

Nieuwe lenteleden: schrijf nu je vrienden in!

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om lid te worden in de lente. Dit betekent verse eerstejaars, drukbezochte borrels en natuurlijk een prachtig eindfeest! Om de lenteperiode weer tot een succes te maken, heeft de LIK jullie hulp nodig.

Extra gegevens

Naar het overzichtdo 05 okt 16:56