Gyas-Hunze Race

za 24 - zo 25 feb 2018

Nieuws

Update Gyas-Hunze Race 2018

Hallo iedereen!

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om de wedstrijd door te laten gaan. Dit zal wel in afgeslankte vorm zijn. De sprint van zondag gaat NIET door. Daarnaast komen de volgende velden te vervallen: Rela C2+, HC2+, HC2*, Bestuurs C4+, Mix 8+, Mix C4+, DervC4+

Alle andere velden gaan wel van start. In verband met de wijzigingen, zullen er 5 heats plaatsvinden in plaats van 6. De eerste heat zal dan starten om 12.30 uur.

Ook zal er een nieuwe loting plaatsvinden. Deze wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd. Op www.gyashunze.nl staan het vernieuwde tijdschema, blokkenschema en de velden.

Het feest op zaterdagavond gaat door zoals gepland! Zondag wordt er niet geroeid, dus geen reden om het feest te skippen

Groetjes en tot zaterdag!

De Gyas-Hunze commissie

Gyas-Hunze Race 2018

Over een aantal weken is het zover: de 41e Gyas-Hunze Race. In het weekend van 24 en 25 februari 2018 vindt de traditionele opening van het roeiseizoen plaats. Studenten uit heel Nederland zullen in dit weekend afreizen naar ons mooie Groningen om een geweldige race te varen door onze grachten. Op zaterdag zal er 2,5 km geroeid worden vanaf de oude plek van Gyas naar de Hunze. Na een geweldig tentfeest op het Bootenhuysch van Gyas, is er op zondag nog een sprint van 400 meter.