Overnaedsche vier-selectie

do 09 mrt 2017 16:00

Nieuws

Tiroler Thursday

Beste Leden,

Ben jij net terug van een heerlijke wintersport, of ga je die deze week nog beleven? Kom dan weer/alvast in de sferen door onze après ski borrel bij te wonen! Raap je mooiste skioutfit bij elkaar of scoor een warme Varsity trui op Gyas. De foute Nederlandse hitjes en lekkerste schnaps, daar zorgen wij voor!

Tschüss,
Eenie Meenie

Varsity Verkoopavond!

Waarde Gyanen,

Donderdag 9 maart is het precies een maand voordat onze godenzonen van de Oude Vier het Amsterdam-Rijn Kanaal over zullen vliegen en de gouden blikken voor het eerst naar Groningen halen! We hebben nog een maand om elke dag weer een dag dichter bij dat doel te komen! Om deze maand spanning voor u allen een beetje dragelijker te maken komt de Landelijke Varsity Commissie vanuit Utrecht naar ons mooie Bootenhuysch om jullie te verblijden met allerhande merchandise van de mooiste wedstrijd van het jaar. Komt allen! Na de BHM zal dit spektakel plaatsvinden, dus schrijf je in voor de BHM en komt dat zien!

Overnaedsche vier selectie

Waarde Gyanen,

Het is alweer bijna zover, de dag waar elke Gyaan met spanning naar uitziet: 9 april 2017: DE VARSITY!! Uiteraard geldt in dit geval GWDV, maar daarvoor moet nog flink worden getraind. Niet alleen door onze vier roeikoningen die in de Oude Vier de hele vereniging zullen vertegenwoordigen, ook voor jullie, eerstejaarscompo-roeiers is er een hoop glorie te behalen op het Amsterdam-Rijnkanaal bij Houten! De Overnaedsche Vier, een traditioneel zware houten boot die over 2k moet worden voortgestuwd. Op 9 maart is daarom een selectie voor de Overnaedsche Vier. Vanaf 16:00 vindt deze selectie plaats over 1k, zodat jullie alvast worden opgewarmd voor de afstand.

Extra gegevens

Naar het overzichtdo 02 mrt 19:20