Tromp Boat Races

za 15 - zo 16 okt 2016
De Tromp Boat Races worden gevaren over 5,25 km in Hilversum. Hier zullen veel van onze ouderejaars wedstrijdroeiers starten en zich aan elkaar meten. Vele skiffjes, maar ook andere nummers, zullen over het mooie water, door deze prachtige omgeving roeien. De Tromp Boat Races zijn een leuke onderbreking van de lange opbouwende trainingsfase, waar de middengroepen en het RTC zich nu in bevinden.

Nieuws

Nabeschouwing Tromp Boat Races zondag

Afgelopen weekend is op het mooie roeiwater van burgerroeivereniging Cornelis Tromp in Hilversum de Tromp Boat Race verroeid. Op zaterdag hebben de mannen de 5 km lange baan verkend en op zondag was het de beurt aan de vrouwen.

Tussenbeschouwing Tromp Boat Races

Vandaag werd de eerste dag verroeid op het mooie water in Hilversum. Op deze grauwe regenachtige dag hebben 19 mannen skiffjes en 2 twee zonders het hilversumse water van Cornelis Tromp onveilig maakte en met resultaat.

Voorbeschouwing Tromp Boat Race.

Aanstaande zaterdag en zondag staat in Hilversum de eerste najaarswedstrijd voor veel ouderejaars roeiers weer op het programma: de Tromp Boat Races, verroeid op het Hilversums Kanaal, een 5250 meter lange achtervolgingswedstrijd met voornamelijk inschrijvingen in de skiff. Namens Gyas zullen er zaterdag en zondag 39 skiffjes en een twee zonder het water op gaan. Een mooi moment voor de ouderejaars om te kijken hoe het met de snelheid staat ten opzichte van de rest van Nederland en voor de tweedejaars om weer wat wedstrijdervaring op te doen.