Selectiedag

vr 23 sep 2016
Op deze dag begint de selectie voor de eerstejaars wedstrijdploegen.
De selectiedag bestaat uit een persoonlijk gesprek, een stukje trappen op de ergometer en roeien in een acht. Wil jij gaan voor de absolute top en plaats nemen in een van de wedstrijdploegen van dit jaar? Kom dan zeker langs! Je kunt je inschrijven op de site als de inschrijflijst geopend is.

Nieuws

Muntjes kopen voor Afroeifeest

Morgen staat het afroeifeest op de planning en wordt er de hele dag met muntjes betaald. In de middag kan je je muntjes kopen bij de ExploCie achter de tap bij het vlot. In de avond/nacht kan je je muntjes halen bij de commissiekamer. Haal in de middag alvast je munten zodat je in de avond niet lang hoeft te wachten! In de nacht kan je tot 03:00 muntjes halen, dus zorg dat je dan al je muntjes hebt!

Selectiedag 2016 – nog 1/2 week te gaan!

Vrijdag 23 september is de Selectiedag; de dag dat je naar Gyas kan komen en kijken of jij eventueel in aanmerking komt voor wedstrijdroeien. Een dag dat je een stukje in een acht kan roeien met wedstrijdroeiers, gesprekje met coaches kan voeren om je vragen te beantwoorden en te kijken hoe het met jouw fysieke potentie zit.

Zit je nog te twijfelen? Misschien kunnen onderstaande vragen en antwoorden jou helpen.

Extra gegevens

Naar het overzichtza 17 sep 23:25