Varsity

zo 09 apr 2017

Nieuws

Nabeschouwing Varsity

Zondag 9 april was de eerste twee kilometer wedstrijd van het seizoen. De start van het korte baan seizoen begon zoals altijd weer met de Varsity. Het grootste studenten roei evenement van het jaar!
Het was op de Varsity helaas een blikloze dag maar er werden wel A finales gevaren, onder andere door onze Oude Vier. Waar wel overwinningen werden behaald was in Gent op de Gent International Sprint Regatta (GERS).

Ymkje Clevering startte hier in de twee zonder samen met Veronique Meester van Nereus. Met een tijd van 7.56,31 wist ze het SB veld te winnen (met 19 seconde verschil op de nummer 2) en ze won ook het SA twee zonder veld, waar erg goede twee zonders startte, met een tijd van 7.28,31 met een verschil van 10 seconde op de nummer 2!
Zeker een prestatie om trots op te zijn!

Voor alle uitslagen van de GERS kan je hier kijken.

Voorbeschouwing Varsity

Aanstaande zondag staat voor velen één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar weer op het programma. Op het Heilige Water van het Amsterdam-Rijnkanaal te Houten zal de 134e Varsity plaatsvinden: voor de eerstejaarsploegen de kans om eeuwige roem te vergaren en als eerste ploeg van het jaar het beginner blik mee naar huis te nemen. Het hoofdveld van de dag zal echter het veld der Oude Vieren zijn. Het veld waar Gyas na verschillende tweede plekken eindelijk de winst zal pakken. Eindelijk een Kroegjool voor Gyas. Eindelijk Gouden Blikken voor Gyas; #GWDV!

Tickets Varsity

Volgende week zondag, 9 april, is het eindelijk zo ver. Dan zal de Oude Vier met daarin onze toppers: Jorn Haverkort, Tijmen Mennink, Joost de Goede, Sven Broekman en Anniek Buiskool de Varsity winnen.

Extra gegevens

Naar het overzichtdo 14 jul 11:10