Sponsorgoals.nl

OverDrijven

is ook een vak!

SGOEPPA

"Vervolgens was het de beurt aan TOPCIEQUATROW, die ook besloten hadden twee boten te starten. Bij de start mocht ik dan niet zo veel meekrijgen, wat ik wel meekreeg was dat deze heren met minder dan 8 man deze twee boten vulden. Hierdoor roeiden sommige van hen wel 4 keer, waarvoor hulde! De tijden die ze roeiden waren 2:23 en 2:27, waarmee ze halverwege het veld kwamen te liggen."


Gyas-Hunze Race

"De heren van Ωmega hadden de hele dag al op het balkon en vlot gestaan als medewerkers, samen met TOPCIEQUATROW waren ze nu aan de beurt om te roeien. Ze belandden op de 17de en 22ste plek van het HOnervC4+ veld."


TOPCIEQUATROW goes OverDrijven

"Onze eerste naam was geboren uit een grap. Dit omdat wij de afvallers van de top C4 selectie waren en samen het doel hadden de top C4 eruit te palen. Helaas was dit toch lastiger dan we dachten, tevens viel onze naam niet altijd in goede aarde (of mensen hadden geen flauw idee wat de naam betekende), daarom besloten we dus onze naam te wijzigen. We kwamen al snel op het woord 'overdrijven', dit spreekt enigszins voor zich omdat een boot drijft maar de achterliggende gedachte is dat we nogal overdreven hadden met ons eerste doel."


HNOT openingstoernooi

"OverDrijven, de supplier van NOOC-roeiend Gyas, was eindelijk aan de beurt met hun eigen boot. Deze jongens hadden namelijk in meerdere boten ingevallen en daarnaast een hoop ploegen gestuurd, waarvoor hulde heren! De jongens wonnen uiteindelijk hun D-finale."


Skøll Cup

"OverDrijven en de Rowbama’s ontwikkelden zich vervolgens steeds meer als elkaars gezonde concurrenten. In het NOOC H3 veld bereikten ze beiden de B-finale waar de Rowbama’s net een halve seconde eerder over de streep kwamen dan OverDrijven. Mooi jongens!"


Rottebokaal

"OverDrijven lag ook in deze B-finale en deed het nog een stukje beter. Met hun 4:05 hebben ze sneller geroeid dan de winnaar van de A-finale, lekker gasten!" Hierdoor promoveerden wij van de C poule naar de B poule.


PEiL & PEiK

Zaterdag
"Ωmega had een deal met OverDrijven gesloten, beide ploegen hielpen elkaar om de boot te vullen. Zo roeiden ze samen een tijd van 22:19, waarmee ze 15de werden." Tevens deden we mee aan het MixC4 veld. "OverDrijven en Kleddernat besloten ook samen een bootje neer te leggen, onder de geniale naam Drijfnat. Met 1:41 werden ze 6de."

Zondag
"OverDrijven roeide dit weekend voor de tweede keer, dit keer hielp Ωmega hen de boot te vullen. Ze behaalden een knappe 9de plek in het NOOC H2 veld!"


EDR

Zaterdag
"In het vierde blok was het mooiste C4+’en van de dag aan de beurt. In NOOC H2 liet OverDrijven mooi roeien zien maar werden 19de in de poule."

Zondag
"Peter van Ωmega kreeg dit weekend versterking van drie jongens van OverDrijven. Ze hadden hun blikkansen hoog ingeschat en waren nogal ontevreden dat ze in de Bliksemschicht zouden gaan roeien. De Bliksemschicht is een prima boot jongens (eerlijk, sterk hout!), vraag Fregadt maar! De heren bewezen gelukkig dat ik hiermee gelijk heb en werden na een hele goede race gedeeld 1ste. Heel erg knap gasten, gefeliciteerd!"

Ploegvoorzitter

Danny de Graaf

Roeier

Anton Sinnige
-- anoniem --
Martijn Bruggink
Quintin van Lohuizen
Stijn Hoeksma
Thomas Bouman
Thomas Franken

Stuur

Afra Jansen
-- anoniem --
Dewi de Lange
Elles Nijmeijer
Elske Hogendoorn
Evie Lodder
Hester Hoekstra
Judith van Eekeren
Kirsten Holst
Lian van Noordennen
Manon Smit
Marie-Cécile Dols
Marijke Nogarede
Marlot van Kersbergen
Merle Lycklama à Nijeholt
Mirjam van Rees
Rinske van Hulzen
Rosita Kuiper
Sandra van Putten
Silke Lodema

Coach

-- anoniem --
Femke Dijkstra
Frank Vondeling
Irene Kools
-- anoniem --
Lieske de Wolf
Marie-Claire Lankhorst
Rianne Jansen
Rick Brouwer
-- anoniem --
Sem Hulsman
Sjoerdtje Visser

Coördinator

Charlotte Walravens
Fieke Langermans

Supervisor

Anne Fokkema
Linde van Tilburg

Competitie

  1. Ploegen
  2. Club

Acties