Verslagen vanuit Rio deel 4: Supportersverslag 2

vr 05 aug 2016Anne van Schip
Heey hallo,

Vanmorgen stond er weer roeien op het programma! We hebben hard aangemoedigd en de resultaten hebben jullie vast allemaal gezien.

Sophie 6e in de finale. Het was ontzettend spannend in het begin en we hebben mega hard gejuicht aan de kant voor je. Helaas, zelfs mijn oranje Cie400 broek die me toch al veel mooie momenten heeft opgeleverd in combinatie met mijn oranje sokken mocht geen medaille voor de dames 8+ opleveren. Ook nu hebben Jan Willem en ik de Gyas vlag gewapperd, onder toeziend oog van zelfs het leger dit keer en volgens mij heb je t gezien! Plak of niet, wij zij trots op je en hebben genoten van de race.

Ook de skiff finales waren bijzonder om te zien en zelfs Brons voor de Holland 8!

Gisteren heb ik nog gekeken bij het baanwielrennen waar het ene record na de andere werd gefietst, ploegenachtervolgers elkaar inhaalde en er veel spektakel van de sprinters was. Vanavond ga ik nog naar Daphne en mis ik helaas de huldiging van de 8, maar als het net zo’n feest wordt als de huldiging van de lichte dubbel twee gaan de heren een geweldig feest tegemoet.

Ondertussen komen ook steeds meer sporters uit hun sportersbubbel en landen ze langzaam aan weer in de normale wereld. Hierdoor ben ik na 2 weken vogels en miereneters spotten in de amazone geüpgraded naar lekkere sporters spotten. Ik heb helaas nog niet de moed verzameld ze aan te spreken voor foto’s of handtekeningen.
Wel heb ik mijn supporterstaak uitgebreid met het verzamelen van de bierbekers waarop elke beker een andere sport is afgebeeld. Ondertussen heb ik Moutenbiken en trampoline springen dubbel die ik nog moet ruilen voor een roeien en baanwielrennen.

Terwijl Maurits de tegel voor de Holland acht grafeert is het roeien dan nu officieel voorbij. Jan Willem, die alle sessies bekeken heeft, vliegt ook snel al weer terug. Ikzelf heb nog een paar dagen om de super supporter uit te hangen en ga dan ook weer weg uit Rio.

Hopelijk genieten jullie nog van de mooie sporten, blijf hard aanmoedigen want dat kunnen de Nederlanders wel gebruiken!

Liefs
Jan Willem, Maurits en Anne

Reacties

Anne van Sluijs · zo 14 aug 2016 om 20:19
Heel leuk om te lezen, deze updates
En ook op Gyas hebben we je aangemoedigd, Sophie. Trots zijn we zeker!