"Huilen om zilver"

"Huilen om zilver"

Ja wat een weekend zeg!!

Zilver, na een nachtje slapen geeft het geen ontevreden gevoel, maar kijkende naar de samenvattende beelden, doen die laatste meters toch wel zeer...

Maar dan ben je toch blij dat je winderige omstandigheden tijdens trainingsdagen bewust niet hebt vermeden . En om eerlijk te zijn.....het was een mooie oefening voor RIO. (de WAB is wellicht dan toch wel leerzaam??)

We weten in ieder geval dat heftige wind geen issue is voor ons, wel een les dat elke haal telt! Het feit dat de Britten ons nog weten te passeren heeft niets te maken met die laatste halen maar met het feit dat zij eerder een hogere snelheid genereren en wij daar wellicht 1-2-3 halen te laat op hebben gereageerd "500m" eerder in de race.

"Huilen met zilver" zo kan je het noemen, maar ons doel is lachen met een olympische ticket op zak en dan zorgen we er wel voor dat we OOK die de Britten van het hoogste podium houden in Rio!

Al met al een goed leerzaam weekend, weer een weekje thuis en aanstaande zondag vliegen naar Italië voor een weekje trainingskamp om de laatste puntjes op de 'i' te zetten voor het OKT!

We lijken er goed voor te staan ten opzichte van de Roemenen en de Duitsers, maar we hebben geen info hoe we staan tegenover de Chinezen dan wel de Australiërs.
Alles is mogelijk op het OKT en dus zullen we zo goed mogelijk zonder verwachtingen het OKT moeten benaderen.

LET's GO!!

Reacties

Marloes Krijnen · di 10 mei 2016 om 10:16
succes alvast!
Jan Willem Snippe · do 12 mei 2016 om 13:08
Leuk verslag Sophie.
Op naar het OKT !!

Extra gegevens