SlimAcademy

Competitie trainingsweekend Skøll

Ben jij een fanatieke competitieroeier, eerstejaars of ouderejaars? Wil je met je ploeg eens een weekend intensief trainen en dat eens ergens anders doen dan op het Noord-Willems Kanaal? Word je gek van het geraas van de snelweg waardoor je je coach niet meer hoort? Wil je als voorbereiding op de Head en Heineken leren hoe jij je ploeg perfect door de hoerenbocht stuurt? Wil je even helemaal één worden met je ploeg? Dan is het trainingsweekend op 14, 15 en 16 februari daarvoor dé ideale gelegenheid!

In het weekend van 14, 15 en 16 februari vindt het trainingsweekend bij Skøll plaats. Het trainingsweekend is vooral bedoeld voor TopC4, Club en het Head/Heineken project. Mocht je desondanks ook mee willen mail mij dan even op competie@gyas.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Het weekend duurt van vrijdagmiddag, wanneer er mogelijk al een gelegenheid is om te trainen, tot en met zondagmiddag.

We mogen net als in voorgaande jaren slapen in de soos van Skøll, gelegen aan de Amstel. Roeien op dit brede doch bochtige water is een goede voorbereiding op de Heineken en de Head, zeker ook voor stuurtjes. Het weekend is een combinatie van meerdere keren per dag serieus trainen onder leiding van je eigen coaches en lekker chillen, spelletjes spelen en eten in de soos van Skøll.

Daarnaast probeer ik een spar te organiseren met Skøll voor de eerstejaars- en clubboten of op een andere manier te zorgen voor wat integratie, bijvoorbeeld door samen te gaan eten.

Je schrijft je in door alle mensen die meegaan apart op de inschrijflijst in te schrijven. Geef hierbij aan bij welke ploeg de persoon hoort en of het om een roeier, coach of stuur gaat.
Let op: de inschrijving is bindend voor iedere persoon die is opgegeven. Dit is in verband met het doorgeven van de aantallen aan Skøll. De inschrijflijst sluit op vrijdag 31 januari.

De kosten voor dit weekend lagen de afgelopen jaren rond 40 euro per persoon, inclusief slaapplek, boottransport en eten.


Voor vragen of andere zaken kun jij mij (Frank) altijd benaderen via competitie@gyas.nl of spreek me aan op Gyas.

Reacties

Rosanne van Ee · wo 08 jan 2020 om 15:44

Extra gegevens