Kamer forum » Huize Willem zoekt twee nieuwe huisgenootjes! (v)

Pippi Diepman · ma 20 mrt 2023 om 22:18
Lieve kamerzoekende meiden,
In ons huis aan de Tweede Willemstraat komen per 7 april (in overleg) en 1 mei maar liefst 2 kamers vrij! De eerste kamer bestaat uit een grote kamer van 25 m2 en een kleine kamer van 6 m2. De kale huur hiervan bedraagt €405,- (kan nog iets meer worden). De tweede kamer is een kamer van 18 m2 met inbouwkast en kleine keuken. De kale huur hiervan bedraagt €270,- (kan nog iets meer worden). Daarnaast betaalt iedereen €110,- voor gwl, internet en de wasmachine. Het huis heeft een paar jaar geleden nog een nieuwe wc, keuken (met vaatwasser!) en badkamer gekregen. Op zo’n 500 meter zit een supermarkt en met 5 minuten fietsen sta je op de Grote markt of ben je bij het station. We vinden een schoon huis fijn, dus we hebben ook een schoonmaakrooster.

Je komt te wonen met in totaal 3 andere meiden, twee van 22 jaar en dus nog een nieuw huisgenootje. Wij zijn al wat verder in onze studie en zoeken daarom iemand die dat ook is, van gezelligheid houdt en ook al wel bekend is in Groningen. Wij wonen namelijk beide al wat langer in Groningen en zijn onder andere actief binnen een commissie/ploeg. We hebben elke dinsdag huisavond en vinden het leuk zo nu en dan samen wat te plannen, denk aan: festivalletjes, kerstdiners en een nachtje weg. We vinden het belangrijk dat onze deuren voor elkaar openstaan.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan vooral een mailtje (huizewillempje@gmail.com) met wat persoonlijke informatie over jezelf. Laat ook even weten of je van te voren foto's wilt ontvangen en in welke kamer je geïnteresseerd bent (of beide ) Wie weet nodigen we je uit voor de hospi op 4 april!

Liefs,
Linda en Pippi