Sponsorgoals.nl

Kamer forum » Huize Dolfzicht zoekt onderhuurster!

Claar Hoeve · di 05 nov 2019 om 22:03
Hoi!

HZDZ zoekt een onderhuurder voor 5 maanden! (v)
Omdat één van onze huisgenootjes ons helaas voor 5 maanden achterlaat, komt er vanaf begin december tot april tijdelijk een kamer vrij in ons huis in Groningen!
De kamer is ongeveer 20 m2 en volledige gemeubileerd. Het bestaat uit een grote 'leefruimte' met tafel en bank en heeft daarnaast nog een apart slaapkamertje met een tweepersoonsbed en kledingkast. Daarnaast heeft het ook nog een eigen balkon!! Hoe mooi de kamer ook is, het allerfijnste is dat je mega leuke en fijne huisgenootjes krijgt. We zijn allemaal actief bij verenigingen als Gyas, Aegir en Released.
Met die huisgenootjes deel je een badkamer (met bad!), douche, twee wc’s, een balkon, een dakterras, een vernieuwde keuken, een geweldig washok met droger, wasmachine en onze epische verkleedkast! Elke dinsdagavond hebben we huisavond. Daarnaast wordt er regelmatig samen gechilld, gedronken, gesport, gedanst of gelogeerd.

Deze kamer, inclusief 2019 interwebs/tv/shizzle, is rond de 330 euro per maand te verkrijgen. Koopje!

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht naar huizedolfzichthospi@gmail.com en wie weet nodigen we je uit voor de hospi!

Liefs HZDZ
(Imjen en Claar)