Sponsorgoals.nl

Aankondigingen

RIngvaart Regatta

wo 02 jun
De EY-Parthenon Ringvaart Regatta, ontstaan in 1976 is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in heel roeiend Nederland. De marathon over een lengte van precies 100 km begint in Leiden waarna de Kaag wordt overgestoken om bij de Ringvaart te komen. Na een rondje op de Ringvaart wordt de Kaag opnieuw gepasseerd op weg naar Leiden, Leidschendam en uiteindelijk Delft. De wedstrijd kan in elk boottype geroeid worden. De tocht zal in één keer, zonder te wisselen, moeten worden uitgeroeid. De marathon vindt plaats op WOENSDAG 2 JUNI. Mocht de Ringvaart niet door kunnen gaan op deze datum door externe factoren zoals het weer, is er een alternatieve datum gepland op 16 juni. Dus als je mee wilt doen schrijf deze datum dan ook in je agenda!
Inschrijfkosten (p.p.): €55,00 (skiff), €47,50 (twee), €46,00 (vier), €37,00 (acht). Dit is exclusief boottransport, eten, vervoer en andere bijkomende kosten.
Voor meer informatie check https://ringvaartregatta.nl/ of stuur een appje naar één van de MRC-leden.

Gyas wint de Club van het Jaar verkiezingen!

Gyas wint de Club van het Jaar verkiezingen!

Gyas doet dit jaar weer mee aan de Club van het Jaar verkiezingen! De verkiezingen worden elk jaar georganiseerd door de Rabobank, maar je hoeft geen lid van de Rabobank te zijn om te stemmen. Ga dus vooral zo snel mogelijk naar clubvanhetjaar.nl en stem op Gyas!

We weten allemaal maar al te goed dat dit een jaar als geen ander is geweest. Ondanks alle tegenslagen hebben we er met z'n allen het beste van gemaakt. Dankzij jullie klopt het hart voor onze vereniging nog steeds. Laten we deze taaie periode op een positieve manier afsluiten met het winnen van de Club van het Jaar verkiezingen. De stembussen sluiten op 24 mei. Er is dus nog één week om te stemmen. Stem NU!
 • Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT)

  Dit weekend zullen de laatste tickets voor de Olympische spelen verdeeld worden. Op het Olympisch Kwalificatietoernooi in Luzern gaan dit weekend 3 Nederlandse ploegen de baan over om nog in Tokyo te belanden.

 • Diës Veiling 12 mei

  Woensdag 12 mei zal de 57e verjaardag van Gyas feestelijk gevierd worden met de online Diës-ALV (aanvang 20:00u). In de pauze van de ALV zal er een veiling plaatsvinden waar je kan bieden op pronkstukken van Gyas. Heb jij altijd al een paal willen bemachtigen om in je huis op te hangen? Of heb je altijd al een roeipakje van een Olympiër willen hebben? Kom dan naar de online ALV!! Het geld dat opgehaald wordt, gaat naar het Talentenfonds. Dit fonds is bedoeld om Gyas roeitalenten financieel bij te kunnen staan op weg naar de top.

  Er zullen verschillende exclusieve Gyas merchandise items geveild worden; van een roeiblad, tot een antieke BK stoel, een borrelpakket en nog veel meer. De komende dagen zullen enkele veilingitems geshowd worden op Instagram. Houd deze dus goed in de gaten! Onze veilingmeesters, Luuk Adema en Ties Talsma, zullen de veiling leiden.

  Tot woensdag!!

 • Schrijf je in voor de Talentenboten!

  Wil jij hard roeien in een acht of dubbelvier en denk jij er over na om volgend jaar te gaan selecteren voor één van de eerstejaarsboten of voor een clubboot? Dan is het Talentenproject wat voor jou! Onder goede begeleiding krijg je een spoedcursus hard roeien in de zon. Dus lijkt het je wat of wil je het wel proberen? Schrijf je in voor de selectiedag op woensdag 26 mei via de inschrijflijst!


  Vragen of mocht je 26 mei niet beschikbaar zijn, stuur dan een email naar: wedstrijd@gyas.nl
  PS: Ook als Lente-proeflid ben je welkom bij het talentenproject!

 • Officiële verklaring duiven incident (06-05-2021)

  Update duiven incident:

  Verklaring 06-05-2021

 • Einde Knorren Quarantaine Competitie

  Beste Roeiers,

  De Knorren Quarantaine Competitie komt tot zijn einde! Stuur dus nog je laatste sportactiviteiten in en maak Gyas trots, dit kan tot 9 mei. Met Cas de Lange, Stan koobs, Jeroen Niemendal, Wouter Slump, Patrick Oost en Saranne van Bruggen in de top 20 van het individuele klassement zijn we goed vertegenwoordigd! In het eerstejaars klassement staat Lucius op een mooie derde plek, staat Walk On Water op eenzame hoogte in het Club 8 klassement en doen Fulminata en Bestuur DMS het goed in het ouderejaars klassement.

  Hieronder staat de link waar je nog je laatste prestaties in kan voeren en waar je de tussenstand kan vinden.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ1lPewgKQAfVr2XvywP3qRXng7v1vM44ar-uh9oRTk3yoew/viewform

Uitgelicht