Sponsorgoals.nl

Nieuws

Sollicitatie NSRF Voorzitter

zo 27 jun
De NSRF is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Heb jij hier interesse in of wil je hier meer over weten? Lees dan verder!

Varsity 137 (livestream)

zo 13 jun
Beste leden,

De link van de livestream vind je hier

Voorwedstrijd Dames Vier: 14:50
Voorwedstrijd Oude Vier: 15:10

A-finale Dames Vier: 17:00
A-finale Oude Vier: 16:20

Gyas wint de Varsity!

Goud en zilver op de World Cup III

vr 04 - zo 06 jun
Op de finaledag van de 3e wereldbeker in Italië hebben de Gyas roeiers en roeisters goede zaken gedaan. Ymkje wist met Veronique, Karolien en Ellen met een monsterlijke voorsprong het dames 4- veld te winnen. Ze verbeterden ook het Gyas-combinatie record in een tijd van 6:20.21. Ook Sophie wist haar handen op het eremetaal te krijgen en sleepte een zilveren plak uit de strijd. Dit zal voor beide vrouwen vertrouwen bieden richting de Olympische spelen!
Ook Luuk en Ties wisten het in de mannen 4- erg spannend te maken, in een moedige race waarin ze lang 3e lagen, moesten ze helaas in de laatste 500m hun meerdere erkennen aan Polen en miste op minder dan een seconde het podium. Iris moest gister al aan de bak in de A-finale, ze wist hier 5e te worden en kijkt terug op een leerzaam toernooi.

Coronavirus

za 05 jun - vr 30 jul
Naar aanleiding van de laatste persconferentie wijzigen de protocollen op Gyas weer met ingang van 5 juni. Met veel blijdschap kunnen we zeggen dat er weer meer mag. Alle leden worden geacht de protocollen door te nemen als ze naar Gyas komen.

Het corona protocol vind je hier.
Het terras protocol vind je hier

De belangrijkste wijzigingen zijn:
- De douches en kleedkamers zijn weer open. Houd hier 1.5 meter afstand en wacht als het te vol is.
- Het krachthonk en ergohok zijn weer open. Houd hier ook 1.5 meter afstand buiten sporten om.
- De tijdsblokken vervallen, wel moeten alle boten ingeschreven worden.
- Het terras gaat open tot 21.45. Het blijven 44 plekken.
- Keuken en commissiekamer blijven dicht tenzij toestemming van bestuur.

Voorbeschouwing World Cup III

vr 04 - zo 06 jun
Komend weekend is het zo ver: Luuk, Ties en Iris zullen afreizen naar het land van de pizza's en pasta's om zich aan de internationale roeitop te meten.
Holland pakjes hadden ze alle 3 al, maar ze mogen nu de laatste versie ook bij hun garderobe voegen. Na al het geregel met boten, hotels, coronatesten en quarantaines zullen de 3 topper deze week eindelijk op weg gaan naar Sabaudia, waar de 3e (en tevens laatste) Wereldbeker verroeid zal worden.
Iris zal in de skiff als eerste vrijdag de baan al over gaan, om 9:30/9:35 zijn de heats waar zij goed zal willen varen. Ze kan tegenstand verwachten uit Italiaanse, Britse, Poolse, Zwitserse en Nederlandse hoek.
Luuk en Ties hebben afgelopen weken hard getraind en zitten in een Laga-sandwich in de mannen 4-. Samen met Lars en Menno hebben ze veel uren gemaakt op het Noord-willemskanaal, wat natuurlijk ook al een beetje op Italië lijkt. Samen met 6 andere ploegen gaan ze hard strijden voor een podiumplek. De mannen gaan vrijdag om 10:55 de baan over.
Ook Sophie en Ymkje zijn van de partij, in respectievelijk de dames skiff en 4-. Sophie zal in de skiff om 11:10 verschijnen en Ymkje mag om 12:00 laten zien wat ze in huis hebben.

We wensen Luuk, Ties, Sophie, Ymkje en Iris onwijs veel plezier en succes toe!

Schrijf je in als afroeicoach!

Lieve Gyanen opgelet! Komende september gaat de mooiste periode van het jaar weer van start: de afroei! Niet alleen is dit voor de eerstejaars een super leuke tijd om Gyas te leren kennen, ook is het voor de ouderejaars een manier om de nieuwste lichting Gyanen te ontmoeten. Schrijf je dus in als afroeicoach via de inschrijflijst, samen met je favoriete Gyaan of alleen!! Zie voor meer informatie de inschrijflijst!

Vacature Support- en Salesmedewerker Time-Team

Wil je werken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Wil je de laatst beschikbare techniek gebruiken om sportevenementen voor de sporters, organisatie en publiek tot een groot succes te maken? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou bij Time-Team.
Wij zoeken per direct een multitalent die het team komt versterken in de functie van:
Support- en Salesmedewerker (20-40 uur)

Bekendmaking kandidaatsbestuur Kluvers

Beste Gyanen,
Vol trots presenteer ik kandidaatsbestuur Kluvers!
Na vele wandelkilometers en bakken koffie heb ik eindelijk een nog leukere groep mensen bij elkaar kunnen krijgen dan gehoopt! Het huidige bestuur en het CvB heeft me hierin enorm geholpen, dus die wil ik allen heel erg bedanken voor hun hulp. Ik stel het kandidaatsbestuur trots aan jullie voor:

Bekendmaking kandidaatsbestuur Kluvers

Beste Gyanen,

Vanavond is de bekendmaking van het kandidaatsbestuur Kluvers! Om 21:00 is via een livestream te bewonderen welke acht toppers samen met Joris het komende jaar het bestuur zullen vormen! Link komt in de insta bio, en op de Gyas site als nieuwsbericht.

Goud voor Sophie en Ymkje op de World Cup II!

zo 23 mei
De vrouwen 4- met onze eigen Ymkje en Sophie hebben op de World Cup II overtuigend de winst binnengehaald! Namens heel Gyas: gefeliciteerd!