Rogier Blink in Londen 2012

Rogier Blink roeit in Londen in de Holland 8, dit schreef hij na hun eerste wedstrijd: 

"En ik denk dat we als Gyas afdeling binnen het Olympisch roeiteam behoorlijk tevreden kunnen zijn. Nanne voer niet een superrace, maar plaatst zich wel direct voor de halve finale. En pakte eindelijk maar toch het Nederlands Record mee, nimmer was er een Nederlandse 2- sneller.
Voor mijzelf was deze race gewoon een goed begin. Stiekem hoop je op meer. We zijn er in geslaagd om te laten zien wat er de laatste anderhalve maand is veranderd, wel was het echt weer wennen om te racen. Luzern was namelijk onze laatste wedstrijd en dat is alweer meer dan 2 maanden geleden.

Maandag staat de herkansing op het programma en dan moeten we een stapje beter en als het even kan moet die gewoon gewonnen worden, omdat er woensdag zijwind wordt verwacht en dan krijgen we in de finale een betere baan toegewezen.
Daarnaast moet het heerlijk zijn om de Britten er voor dit thuispubliek af te roeien. Jezus wat kwam er enorm veel kabpaal van die tribunes af. 

Maar terwijl wij omhoog kijken zullen de Australiers, Polen en Canadezen dat ook doen, dus ik verwacht dat er flink aan onze broekspijpen getrokken gaat worden. De herkansing maandag, daar gaan de eerste vier door, voor de rest is het klaar. Dus iedereen moet laten zien wat die waard is.
Vandaag verder uitroeien en puntjes aanscherpen, dan kan die er morgen weer vol op."