Talentenfonds

Oud Gyas

Oud Gyas is een stichting opgericht door oud Gyasleden met als doel oudleden contact met elkaar en met Gyas te laten houden. Zij stelt zich hierbij ten doel de vereniging financieel te ondersteunen en waar mogelijk met raad bij te staan. 

 
   

Rijschool Markant

Markant is de rijschool van Gyas. Via Gyas krijg je interessante aanbiedingen. Verder word je bij Markant begeleid door professionele en kundige instructeurs. Markantheeft uitstekende slagingspercentages, voordelige lesprijzen, geen wachttijden en heeft flexibele lestijden, zo kun je er ook op zaterdag lessen! 

 

 

 

Smartbags

SmartBags is een Nederlands sporttassenmerk met haar wortels in de stad Groningen. Met een passie voor sport en bewegen ontwikkelt SmartBags de ideale sporttas voor elke sporter. Door onze focus op de sporttas te leggen en functionaliteit en kwaliteit voorop te stellen wordt elke sporttas van SmartBags een speciaal en uniek product. Het uiteindelijke doel van SmartBags is om voor elke sporter de ideale sporttas te ontwikkelen. Al diverse jaren maken de leden van Gyas kennis met de producten van SmartBags. We wilden hier iets voor terug doen door een bijdrage te leveren aan het talentenfonds en aanwezig te zijn op het competitieshirt. Meer informatie over SmartBags kun je vinden op www.smartbags.com

 

Donateurs

  • Jan-Willem Snippe
  • Kuiter IJzerwaren & Gereedschappen
  • Hudson Boat Works