Hunze Toertocht Blauwe Stad 13 en 14 augustus

za 13 - zo 14 augKoen Groot Wesseldijk
In het weekend van 13 en 14 augustus organiseert De Hunze een unieke toertocht! Er zijn nog plekken over en jullie zijn uitgenodigd mee te roeien. Op beide dagen kan er een afstand van 50 km worden verroeid in C-boten. De route loopt via het Winschoterdiep naar het Oldambtmeer en eindigt de eerste dag op camping De Bouwte in Nieuwolda. Daar kun je eten, drinken, overnachten, ontbijten en de volgende dag vol goede moed de tocht voortzetten. Via het Nieuwe Kanaal zal er naar het noorden via Delfzijl, Appingedam en het Damsterdiep terug naar Groningen worden geroeid. Je kunt je opgeven voor één of twee dagen, en je kunt je opgeven voor het volledig roeien van de route, of voor halve dag(en) roeien en halve dag(en) fietsen. Stel dat je de hele tocht wil meemaken, dan kan je overnachten in (je eigen) tent of zelf een overnachting elders regelen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de MRC!
Tourtochten zijn vooral gezellig en steady, en je gaat zeker ook delen sturen. Je hoeft hiervoor niet super fanatiek te zijn, tijdens de tour zelf leer je ook nog wel wat marathon skills (die je wellicht op Venetië kunnen voorbereiden?).
Wij hebben er erg zin in! Ben jij het zat om de zomerse kilometers op de fiets te maken en wil je je zelf weer uitdagen met een iets langere roeitocht? Geef je dan vooral op!!

Inschrijven kan door middel van de inschrijflijst!

Liefs, de MRC

Reacties

Extra gegevens