De NSRF zoekt een nieuwe commissaris wedstrijdroeien

Arienne Dijkstra
Wil jij je graag inzetten voor heel studentenroeiend Nederland? Staat het wedstrijdroeien bij jou hoog in het vaandel en lijkt het jou tof om bezig te zijn met de uitzendingen? Dan is de Nederlandse Studenten Roei Federatie op zoek naar jou!

Wat krijg jij ervoor terug?
Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team van bestuursleden van verschillende verenigingen afkomstig. In dit team krijg je de kans je verder te ontplooien en te ontwikkelen op beleidsmatig- en bestuurskundig gebied binnen de roeiwereld. Daarnaast biedt deze functie de kans impact op nationaal niveau te maken. Deze uitdagende veelzijdige bestuursfunctie heeft een relatief grote mate van vrijheid om zelfgekozen thema’s extra aandacht te geven.

Functieduur
De functieduur is in overleg in te vullen, in verband met de continuïteit wordt gestreefd naar langere beschikbaarheid (bijvoorbeeld voor drie jaar). De functie is onbezoldigd maar reiskosten worden vergoed. Onkosten voor uitzendingen worden eveneens vergoed. De grootte van de functie is gemiddeld 12 uur/week.

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en zie je het helemaal zitten om de volgende commissaris wedstrijdroeien van de NSRF te worden? Solliciteren kan t/m 30 augustus middels een mail met CV en motivatiebrief naar secretaris@nsrf.nl.

Meer informatie is te vinden via deze link: https://nsrf.nl/vacature-commissaris-wedstrijdroeien/Reacties

Extra gegevens