Geneesmiddelonderzoek

Nieuws

Vanavond blikfeest na 10 overwinningen op de Damen / NK Groot

za 15 - zo 16 jun
Vanavond blikfeest na een succesvol weekend op de Damen / NK Groot! Kom allemaal vanaf 22:30 de volgende ploegen feliciteren:

- Ymkje Clevering (Nederlands Kampioen W4-)
- Iris Hochstenbach (Nederlands Kampioen LW2x & LW4x)
- Sophie Souwer (Nederlands Kampioen W4x)
- Marloes Oldenburg (Nederlands Kampioen W8+)
- Ties Talsma (Nederlands Kampioen M8+)
- Nienke Buters & Johanna Bult (Beginneling af)
- EJL (Klassement en Beginneling af)
- Jasper Schaap & Bram van der Sar (Beginneling af)

BAM! Rubberenbootrace

do 27 jun 16:00
Beste levensgenieters,

Het enige wat wij van de BAM! nóg mooier vinden dan roeiboten… Zijn natuurlijk rubberenboten! Ja! Ja-ha!!! Het is weer tijd voor de meest epische, schittermagische RUBBERENBOOTRACE! Lieve waterratjes, 27 juni is het zover!
Met je team ga je proberen in een opblaasboot zo snel mogelijk van het grote naar het kleine vlot te geraken, de regels zijn dat er geen regels zijn. De hele middag kun je op het vlot chillen onder genot van zon, zomerse deuntjes van de MusiCie, en koude biertjes van ExploCie. Een perfect zomers dagje leek ons zo, en bovendien een heerlijke opwarmer voor de foamparty ’s avonds.
Dus trek je zwembroekie en zwembandjes weer uit de kast, verzamel je meest gehaaide vrienden, en schrijf je snel in! 27 juni om 16:00 gaan we van start, een prachtig vooruitzicht om tijdens de tentamens nog even het hoofd boven water te houden. Er zal een klein bedrag gestreept worden, als je nog vragen hebt kun je een berichtje sturen naar Bibian (06 13650310).

Kusjes van de BAM!

BAM! Biercantus

ma 24 jun
Lieve levensgenieters,

Omdat het jaar bijna voorbij is, de lustrum-11-daagse nu in zicht is, omdat de zon eindelijk schijnt, omdat het nieuwe bestuur bekend is gemaakt. Noem het maar op. Genoeg redenen om het leven te vieren. En dat gaan wij natuurlijk doen met (zonnige) (buiten)biercantus! Maandag 23 juni zal de cantor zijn zonnebril en bretels uit de kast trekken om iedereen op de vingers te slaan en kelen gedwongen te smeren. Vanaf 20:30 zijn jullie welkom, maar wij raden jullie aan om van tevoren naar de BHM te gaan en een maaltijd te nuttigen met een goede bodem. Dit wil je niet missen!
Bier zal hoofdelijk worden gestreept.

Kusjes,

De BAM!

Inschrijvingen Gyas Meerkamp geopend!

za 15 - zo 16 jun
Zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt de Gyas Meerkamp plaats. Het is tot vrijdag mogelijk om een boot in te schrijven dus raap je ploeg-, dispuuts-, commissie-, bestuurs-, of wat voor genootjes dan ook bij elkaar, stap in een boot en ga de strijd aan op het water!! Omdat het onze lustrumwedstrijd is, zullen er naast deze epische wedstrijd veel activiteiten zijn op het evenementen terrein.

Borrel La Novia

do 06 jun
Boeit geen reet kom verkleed!

Het is weer tentamenperiode en iedereen is druk bezig. Je ziet het aan de donkere kringen onder eenieders ogen en stijgende koffieconsumptie (wéér tien euri op die ubpas gezet). Iedereen is moe. Zelfs de grootste spetters zien er even niet zo spetterend meer uit. Hét moment om al je zorgen te vergeten en gewoon even geen fuck te geven. Amice trek je roodkapjejurk/discooutfit/djellaba uit de kast en kom met ons dansen! Wij zullen zorgen voor een heerlijke BHM en vermaak voor erna zodat je vroeg kunt pieken en morgen weer ub kan of gewoon he-le-maal naar de getver kan gaan; aan jou de keus pilsvlinder. Boeit ons geen reet (kom wel lekker verkleed).
Tot vanavond!

Liefs, La Novia.

Solliciteer nu voor beheer Oud

za 08 - za 15 jun
Beste Gyanen,

Twee weken geleden is met trots ons nieuwe bestuur gepresenteerd. Daarmee is ook onze nieuwe bhcom bekendgemaakt: Martijn Oud. Ook dit jaar zoeken we opvolgers die samen met de bhcom het reilen en zeilen in en om het bootenhuysch in goede banen leiden. We zijn opzoek naar een voorzitter, secretaris, voorzitter Huismeesters, voorzitter ExploCie, voorzitter KookCie, voorzitter BAM! en voorzitter MusiCie. Algemeen is het beheer verantwoordelijk voor de feesten, borrels en verschillende evenementen op het bootenhuysch. Daarnaast is het beheer ook verantwoordelijk voor de alledaagse bezigheden op de vereniging. Denk hierbij aan het organiseren van de vrijmibo’s, het sluiten van borrels, het coördineren van de schoonmaak, tappen op de ALV en het verzorgen van de voorraad. Verder kent elke functie specifieke taken, hieronder vind je een korte omschrijving;

GOUD en ZILVER op het EK Roeien in Luzern, Zwitserland!

ma 03 jun
Afgelopen weekend lagen Sophie Souwer, Ymkje Clevering en Marloes Oldenburg aan de start op het EK Roeien. Ymkje is EUROPEES KAMPIOEN en Sophie behaald een ZILVEREN medaille op het EK!

Voorbeschouwing de Elfstedentocht

vr 31 mei
Er zijn een paar sportevenementen die internationale allure dragen, namelijk de Olympische Spelen, WK voetbal en de 11steden roeimarathon.

Waar de wedstrijdroeiers pas in september beginnen te trainen voor het nieuwe roeiseizoen, zijn de voorbereidingen voor de 11stedentocht al jaren gaande. Met een delegatie bestaande uit Zwaar 09, Zwaar 13, Zwaar 14, Zwaar 16, Zwaar 17 en een verdwaalde lichte met de naam Jolmer Tuinstra, zullen de handen ineen geslagen worden om de kroegjool dit jaar toch nog naar Gyas te brengen. Ondersteund door een fantastisch begeleidingsteam kan het dit jaar amper meer misgaan. De brug van Bartlehiem is daarom ditmaal wel verkend.

Red het krachthonk/ergoruimte!

Al jaren zien wij ons geliefde krachthonk achteruit gaan en ook onze ergoruimte valt langzaam stil. Deze 2 tempels waarin dagelijks wordt gewerkt aan lichaam en geest kan een muzikale impuls goed gebruiken. Daarom is er in samenwerking met Oud-Gyas geld vrij gekomen om te voorzien in een nieuwe geluidsinstallatie voor zowel het krachthonk als de ergoruimte. Er is echter nog een gat in de begroting van 315 euro en daarom de vraag een kleine bijdrage te leveren om ervoor te zorgen dat deze twee ruimtes weer worden voorzien van geluid.

Op de inschrijflijst kan je aangeven hoeveel je bereidt bent om aan dit goede doel te schenken!

EK Roeien Luzern, Zwitserland

vr 31 mei - zo 02 jun
Komend weekend (vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni) gaat het EK roeien in Luzern, Zwitserland van start! Onze drie toppers (Sophie Souwer, Marloes Oldenburg en Ymkje Clevering) zullen namens Gyas aan de start verschijnen! Lees hieronder wanneer zij van start gaan.  • Sophie start in de vrouwen dubbelvier. Zij zal vrijdag om 13:06 uur van start gaan in de voorwedstrijd.
  • Ymkje start in de vrouwen vier-zonder. Zij zal om 11:06 uur van start gaan in de voorwedstrijd.
  • Marloes start in de vrouwen acht. Zij zal om 13:36 uur van start gaan in de race for lanes.
Dagelijks zullen er op de website en Instagram pagina updates worden geplaatst. Namens Gyas wens ik Sophie, Marloes en Ymkje heel veel succes!

Het EK Roeien is hier te volgen!